auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Nie 23 Paź, 2011
raczej wchodza w gre 3 sztuki, nie chce zeby mi jedna została no tak jak pisałem wyzej, cena uzywki teraz to 200zł wiec 600zl....
zartwałem
Nie wiem, chciałbym za te 3 sztuki kupić komplet nie pucharówek-daj mi 4 speedliny toulouse - a najlpiej te co masz w avatarze i sa twoje
Aukcja wisi niecałe 2h i juz 15 min odpisuje na maile a telefon wyłaczyłem bo nie ogarniałem.. Tak ze moze sobie za nie kupie 2 komplety speedlinow 2108
Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie 23 Paź, 2011
hi hi hi ja sprzedałem 4 sztuki za 600 zl wiec 600 za 3 to dobra cena :rotfl
Wysłany: Pon 24 Paź, 2011
No ja tez 200zł nie dam - 100zł za sztuke ok, tak to mniej wiecej liczyłem-wtedy komplet 40zł i jest ok.. Hmm tez sie zastanawiałem co takigo fajnego w zwykłach stalowkach ze ludzie maja na nie takie parcie-ale fakt jak je zobaczyłem na wulkanizacji to juz widziałem ze chce takie koła, ch wzor i szerokosc, no prawde robia wrazenie, to samo na auce, jeszcze nie spotkałem stalowki z takim ET zeby tak fajnie wygladała na saxo to chyba o to chodzi
auto: 106/Fiesta VII
silnik:: tu5jp4/j4/Econetic
moc: 150/90km Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Maj 2011 Skąd: Wągrowiec
nie no wygląd jest super to trzeba przyznać - kiedyś polatam po nie których miejscach
to pewnie znajdę komplet. ale jakoś mnie tak nie ciągnie. tym bardziej że dla 95%
populacji jest to zwykła stalówka
Tak ET16, 14x6"
Hmm no ja tam nie patrze na to co wiekszosc populacji
Zeszłej zimy latałem na felgach fluor orange i dla wiekszosci populacji wygladałem jak DEBIL a mi sie tam bardzo podobały i cieszylem sie ze mam je na aucie
Zeszłej zimy latałem na felgach fluor orange i dla wiekszosci populacji wygladałem jak DEBIL a mi sie tam bardzo podobały i cieszylem sie ze mam je na aucie
tez bym sie cieszyl, sam mam plan se machnac na taki, ale zawsze znajduja sie wazniejsze wydatki
Na moje toulouse ma et16, felgi od 106 xsi tez maja et16 ale szerokosc tylko 5.5 - choc jak dla mnie to na zime lepsze (do wezszej opony) - ja wlasnie takie mam