auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Pon 19 Lut, 2007
połowa połowy z tamtej połowy która jest połową tej pierwszej połowy ?
Ja bym się skłaniał raczej do mocniejszego przyciskania, jak jest połowa połowy wskaźnika temp oleju, a nie wody, bo woda to mało ma tu do rzeczy.
Czyli woda w połowie, olej w 1/4 i mozna cisnac mocniej.
No, a olej sie nagrzewa jeszcze całkiem nie małą chwile po tym jak woda dojdzie do połowy.
auto: służbowe
silnik:: benzyniak
moc: od 170 w górekm Pomógł: 7 razy Dołączył: 26 Paź 2006 Skąd: WAW/LBN
patrzcie jakie chloptasie:)
Inaczej powiem
Nie byl on na tyle zimny zeby sie cos stalo. Tak tak tak , wiem wszystko wyjdzie pozniej . Ale tak naprawde nigdy nie jezdze szybko ba zimnym I jesli to jest zimne to byl to moj pierwszy raz
o zzz tym Loko, to nie wolno zadzierac jak widac
I zeby nie bylo to szanuje auto !!:D:D
wiec Loko
Joke oczywiscie;] Apropo tej emoty moze wstawimy ja na forum ?:)
na streetracing.pl już zaczynają coś przebąkiwać, że nie wiadomo co siedzi pod maską saxo... bo miało kubły!
Nie wierzą w sam dolot.
Poza tym jak przeczytałem opis na streetracing to wygląda on jakoś inaczej niż pokazują filmiki. Generelnie wg. kolegów z sr saxo wygrało, ale delikatnie...
auto: służbowe
silnik:: benzyniak
moc: od 170 w górekm Pomógł: 7 razy Dołączył: 26 Paź 2006 Skąd: WAW/LBN
anjas napisał/a:
bo miało kubły!
:556: :556:
Maja wyobraznie Jak juz to jeden kubel
ehh niedowiarki. Tylko dolot i nic wiecej(tak to jest jak ktos uslyszy ze troche glosniej buczy to od razy nie wiadomo co jest nawsadzane )
Ehm a szczerze mowiac nie spodziewalem sie ze ktos to pusci na sr. Ja dalem to tylko tutaj.