auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Pon 19 Lut, 2007 Prison Break,Fresh Prince
Dobra, pare osob sie pytało czy moge zgrac odcinki PB. Jak ktoś chce niech pw napisze do mnie .
mam cały pierwszy sezon i połowe drugiego.
UWAGA !! WCIĄGA !!
zzaaajebisty serial. jestem w polowie IIgiego sezonu. gdyby nie brak czasu to pewnie bylbym na biezaco z US, heheh
jedyny jaki do tej pory meczylem i kolekcjonuje to Fresh Prince of Bel Air )) dopiero teraz po latach wydawany na DVD. mam juz 4 sezony, 2 ostatnie wychodza do konca tego roku, kazdy po 600minut, wiec jest katacja pelna
Wysłany: Wto 20 Lut, 2007
gaugan !! moj mistrzu !! wiesz ile ja szukam FRESZA ??!! !! ?? czlowieku !! mam nadzieje ze porzyczysz mi, szybko sobie zgram i ci oddam. Wiem ze dbasz o nie , nawet nie bede ich odpalał tylko sobie przegram.
gdzie kupiłeś?? szukałem tyle na www i tylko jeden sezon znalazłem na jakiejś zapyziałej stronie
spoko, narazie ripuje enturage , tylko nie mów nic sokolikowi bo od fatmy wzialem ( a plyty sa soko )
jak skoncze to sie zgłosze do ciebie z tymi prospektami i po fresza !! Jea, zajebiscie sie ciesze. Dla mnie to tez da best serial !!
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Michał napisał/a:
spoko, narazie ripuje enturage , tylko nie mów nic sokolikowi bo od fatmy wzialem ( a plyty sa soko )
jak skoncze to sie zgłosze do ciebie z tymi prospektami i po fresza !! Jea, zajebiscie sie ciesze. Dla mnie to tez da best serial !!