auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Pią 13 Maj, 2011 [S] Felgi 17" oryginalne Ford Racing 4x108 z oponami (c
Sprzedam oryginalne felgi Ford Racing sprowadzone z USA. Prawdopodobnie jedyne takie w PL. Felga ma ten sam wzór co w Focusie ST170 ale jej dużym plusem jest brak tandetnego dekielka. Optymalne dla Focusa ET49 oraz szerokość 7" gwarantują, że nic nie będzie obcierało - rozstaw oczywiście 4x108. Felgi proste nigdy nie naprawiane, posiadają ślady normalnego użytkowania. Sprzedaje ze smutkiem ale niestety obecny setup zawieszenie wyklucza ich użytkowanie u mnie. Czerwony lip to naklejka można usunąć.
Cena jaka mnie interesuje to 1500 pln za komplet.
Felgi sprzedaję z oponami:
- komplet opon 205/50/17 2xGoodYear Eagle oraz 2x Michelin (przynajmniej na sezon starczą)
- w cenie montaż i wyważenie u mnie w zakładzie przy odbiorze osobistym
Felgi sprzedaj z innymi oponami niż na zamieszczonych zdjęciach.
Istnieje możliwość zakupu felg razem z oponami Semi-Slick firmy MaxSport (produkcja UK) średnia mieszanka, rozmiar 215/45/17.
Cena za felgi z oponami MaxSport - 2000 pln
Mogę też sprzedać same opony w cenie 500 pln komplet.
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Sob 14 Maj, 2011
dziwna oferta, wychodzi z niej ze nie opłaca się brać kół ze slickiem, bo wtedy bulimy 2k i mamy cztery felgi i cztery slicki. Natomiast jak weźmiemy koła ze zwykłymi oponami za 1500 + dodatkowo slicka za 500, to daje nam razem 2k i mamy wtedy cztery felgi cztery slicki i cztery drogowe opony
auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Sob 14 Maj, 2011
Janusz napisał/a:
dziwna oferta, wychodzi z niej ze nie opłaca się brać kół ze slickiem, bo wtedy bulimy 2k i mamy cztery felgi i cztery slicki. Natomiast jak weźmiemy koła ze zwykłymi oponami za 1500 + dodatkowo slicka za 500, to daje nam razem 2k i mamy wtedy cztery felgi cztery slicki i cztery drogowe opony
Zwykłe opony dorzucam gratis nie ukrywam, że nie maja zylion bieżnika.
auto: Cupra
silnik:: 2.0t
moc: 300km Pomógł: 14 razy Dołączył: 08 Maj 2009 Skąd: WZ
Wysłany: Czw 02 Cze, 2011
15 wpływa mi kasa za fakturę, fiesta zostaje u mnie, więc 1k mogę poświęcić na dobry felunek
Ori felgi mają ET 52,5 więc nie powinno być problemu z obcieraniem
Sprzedane