auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie 04 Lut, 2007
Piękny okaz, co prawda znacznie bardziej podoba mi się poprzednia generacja, bo jest mniej ociężała i więcej sukcesów w rajdach odniosła, ale ten też jest elegancki.
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
strick napisał/a:
Szkoda ;( Ale ja napisałem jak to sie robi, nie wiem czy sosna nie nauczył sie robić z tego co ja napisałem
hehehe
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
sosna8 [Usunięty]
Loko napisał/a:
Piękny okaz, co prawda znacznie bardziej podoba mi się poprzednia generacja, bo jest mniej ociężała i więcej sukcesów w rajdach odniosła, ale ten też jest elegancki.
mi zdecydowanie przypada bardziej do gustu moja wersja i zapewniam że nie wyglada ociężale...lepiej w rzeczywistości niż na fotach...straszliwie chu.jowo wygląda ta wersja produkowana od 2000...no chyba że po dobrym tunie
koszt zakupu to 19500zł (z akcyzą przeglądem opłatą skarbową tłumaczeniem itp)...szczescie w nieszczesciu bylem w dobrym serwisie aut japonskich SIKORSKI w marysinie - polecam...i gosc powiedzial ze nie ma sie do czego przy.pier.dolic i zebym bral auto...no i w tym momencie negocjacje ceny sie skonczyly...na szczescie wczesniej wytargowalem z 21500
no i wiadomo 5 koła teraz siąde... na rejestracje ubezpieczenie przegub rozrząd i pare dupereli w środku
troche spore koszty moim zdaniem... Ale po poszukiwaniach pralki rok temu wiem, ze nie da sie tanio kupic dobrego samochodu
Wogóle moja preluda i Twoja celica mają sporo wspólnego - kolor, rocznik, poprzedni właściciel mariano italiano, nawet koszty dosyć podobne... Oczywiście pralka jest słabsza i wolniejsza (133 konie i 9.2 do 100 w teorii, w praktyce nie sprawdzane...)
gratuluje zakupu, będziesz zadowolony tak jak ja jestem z Hondy