Stawka wyrownana, mnie osobiscie zdziwil czas Vlodarskiego, myslalem za cabrio bedzie odstawalo od reszty stawki a jak sie okazuje jezdzilo niezle
Pozycja clio nie jest dla mnie zaskoczeniem, ale i tak wielkie gratki dla kierowcy tegoz samochodu
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Pon 08 Maj, 2006
No no Vlodarsky faktycznie zmiażdżył, musi dobrze ogarniać puga, ze takie czasy wykrecił, no i do tego Niemy też pozytywnie zaskoczył, mało brakło do czasu Cliówki
a musze dodac ze to byl pierwszy i jedyny pelny moj przejazd :!!: i jechalem tak na pale troche
napewno udaloby sie cos poprawic
pozatym do Clio to mi trooooche mocy brakuje a Mily mial sliki ktore prowadzily sie jak po sznurku-jak to widzialem to :546:
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Pon 08 Maj, 2006
Generalnie to chyba jak opony piskusiaja to znaczy, że już za bardzo się przegina i sie jedzie wolniej niż szybciej , oczywiście wszystko zależy od nawierzchni i opon.
opony to podstawa. next time zapodam jakies pietnastki na niskim profilu bo z moich 14tek wiecej sie dymilo niz klejła nie zmienia to tez faktu ze jechalem jak faja ale obiecuje poprawe doszły mnie słuchy ze to juz w sierpniu