Jak lecialem sobie do Wilanowa to widzialem ze w przeciwna strone leciala wlasnie pomaranczowa Megana RS, myslalem ze moze Freeman jakas dorwal. Ale nie o tym chcialem napisac... Wiem ze GT jest gazeta do dupy ale ale... pomiary robione przez Polodego przy uzyciu Racelogic VBOX II Lite mozna uznac za wiarygodne... Taka Meganka RS w testach jak na moj gust wypadla raczej gorzej niz mozna by sie spodziewac... zamiast katalogowych 6.5s do 100 wyszlo 7.3 i 15.3 na 400m... Nowe Clio zamiast katalogowych 6.9 wykrecilo 7.4 i 15.6 na cwiare... Tak samo bylo ze starszym Clio sportem tym 182 konie ktory krecil na cwiartke 15.8...
Ja tam wiem, że Polody określił drifting jako najtrudniejszą dyscyplinę motorsportową. Po takim stwierdzeniu to dla mnie on może sobie kupić cali w kolorze kameleon i kręcić bączki na wstecznym. To wiem, a czego nie wiem, tego nie ma
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Pią 29 Gru, 2006
zapomnialem dodac ze nasz Morgan nie dlugo powraca do kin jako Pan Bóg w sequelu Bruca wszechmogacego. Tym razem bedzie odda swe moce rywalowi bruca - panu z telewizji (znanego rowniez z roli 40letniej dziewicy). Za to i za inne rzeczy Morgan Freeman dostaje w pochwe
barto: MCS tez jakos tam w GT hujowo wyszlo... 7.5 chyba do 100 i slaby czas na torze. Ale w sumie mieli eske sprzed lifta czyli katalog 163KM i 7.4 do paky.
Tutaj podali moc katalogowa 170KM i 220Nm, Miniaka hamowali u Mastersa i wyplul 170 kucy i 185Nm. Co do czasow to zamiast katalogowych 7.2 wyszlo im 7.5 (wiec roznica nie az taka wielka) i 15.5 na 400m.
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Sob 30 Gru, 2006
widzialem dokladnie zdjecia, umiem poznac serio, i jestem pewien ze jezdzili 163KM(!) czyli 7.4. moze na hamowni bylo 170 ale za to moj tez nie trzymal serii (i mial gifta )
Nowe Clio zamiast katalogowych 6.9 wykrecilo 7.4 i 15.6 na cwiare... Tak samo bylo ze starszym Clio sportem tym 182 konie ktory krecil na cwiartke 15.8...
Jesli wg nich na cwiartke nowy sport jest szybszy a stary ma 15,8 to jakis spec prowadzil.
Clio II-ki spokojnie pomizej 15-sek schodza.
Albo ten sprzet taki dobry...