Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie 24 Gru, 2006 VTS vs WRX
Dzisiaj miałem spotkanie w Subaru WRX, Pan śmiał się z moje samochodu NAPRAWDE co ja jełop !!!!
Droga prosta Ul.Kapelanka, Gościu patrzy na mnie jak na Matoła i śmieje się głupek JEDEN !!!!!!! bez namysłu stwierdziłem ze warto spróbować, wiec ogien, Biały dymek z zimowek poszedł :564: JELOP w WRX chyba się zapatrzył i ruszył trochę za puzon albo chciał pokazać ze zaraz mnie dogoni ,jednak mu się nie udało bo za ok 400 metrow skręcałem i Pan z Subaru troche się zdziwił stanal za mną i dopiero na następnych światłach chciał pogadać to ja mu się w twarz wyśmiałem nie otworzyłem szyby tylko miałem taki polew ze szok poraz pierwszy ludzie na przystanku patrzyli na saxofonka jak by byl: GTI, TURBO, WRX ,STI, KOMPRESOR ,VR6 V6 V8 V10 V 12 Itd i polewali z subarki ,Jełopowi się głupio zrobiło i dobrze lecz jak byśmy dalej jechali to by mnie zmasakrował
:564: :564: :564: :564: :564: :564: :564: :564:
Ostatnio zmieniony przez Grzesiek VTS Nie 24 Gru, 2006, w całości zmieniany 3 razy
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 24 Gru, 2006
ogien , bialy dymek z zimowek - nie widzisz, ze Grzesiek ma kisiel w gaciach z radosci (tez bym mial) i na literowki nie patrzy.. pisal rozemocjonowany i rece mu sie trzesly fajine Grzesiu swieta rozpoczynasz - oby kolejny rok byl tak dobry jak zakonczenie tego.
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Brawo brawo Grzesiu!!! Usmialem sie dobrze,,, wlasnie to jest kwintesecja killa
Matol dobry w WRX myslal ze jest najszybszym pedałem swiata
_________________ Samochody to ZUO!
JIMEK [Usunięty]
nie wiem jak bardzo byl burakiem, zgubilo go to ze myslal ze w ogole nie musi jechac a ze z saxo itak da rade... i za taka cichociemnosc gratuluje... jak nie byl jakims super burakiem to trzebabylo zagadac... gratki!!!
To powiedz ziomuś... Upokarzasz panów w Subaru czy nie? Kiedyś kochałem Subaru, potem przejchałem się EVO i już mniej, ale i tak Subaraki są super. Tylko za dużo chwalipiętów tego nakupiło i się pucują po całej polsce. Na forum subaru chłopaki strugają gruche, że killuja tdiiki. Poluje na wrx albo na sti(na krętym), ale jak na razie jescze nic nie dorwałem. Na pewno opiszę, bylebym nie trafił na Kuziego, bo wtedy po mnie(przeca bym nie odpuścił)...
a ten fragment opisu o ruszeniu za puzon najbardziej mi się podoba. Spodoba się też pewnie Jimkowi, bo on coś wspominał o wożeniu instumentów muzycznych w samochodzie. Może to był jakiś Jimka ziomal w tym WRXie?
Hehe dobrze Grzesiu Tepic burakow trzeba niektorzy mysla ze jak sie ma subaru czy jakiegos merca to inne samochody nie istnieja a tu prosze zlekcewazyl przeciwnika i to byl jego blad :one: :one: :one: :one:
_________________ ...wspomnienia wracaja...
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Pon 25 Gru, 2006
Marek23 napisał/a:
Jimek, a jak Twój mini w porównaniu z wrxem?
nie wiadomo... jak jedzie na maksa to pewnie latwo nie jest.... w sumie nie mam zadnego znajomego z wrxem wiec nigdy sie nie sprawdzalem... z sti mam ale az taki glupi nie jestem
kiedys tylko jechalem za babka w najnowszym czarnym wrxem to ladnie sie zbierala... Ja jechalem w kilka osob (1osoba i 100% bak) wiec jakos tam sie jej trzymalem... najgorzej jedynka i dwa, potem z gorki chyba... mam nadzieje ze kiedys sie sprawdze...