auto: stara beta
silnik:: ...
moc: 280km Pomógł: 63 razy Dołączył: 29 Mar 2006 Skąd: olkusz
Wysłany: Czw 21 Gru, 2006
JIMEK napisał/a:
dostaniesz w czerep suko!
tak moze mowic do mnie tylko pani Michoolowa,
wiec Jimek uwazej bo bede musial Ci pudrem w paszcze przylac g;)
ps. dobzie juz nei bede xserowal
szymon [Usunięty]
Wysłany: Pią 22 Gru, 2006
Gratki za tego Leona. Ja nie lubie tych TDI, HDI, CTDI itp. z zatrzymanego dostają ale z lotnego jakoś muszę się strasznie napinać żeby jechać z nimi równo- bez redukcji nie wyda.
Wczoraj rano doszedłem na szybkiej partii w lesie poprzedniego Leona Top Sporta, chyba tdi 150. Ogólnie się śpieszyłem więc nie miałem się czasu ścigać
ile taki leon ma do 100??
barto ile Ty celujesz ze swoim mniej wiecej?? chetnie bym zobaczyl ile bym dostal..
Jaka pytasz ile celuje ze ma ten leon z ktorym sie scigam czy ile ja mam ? bo nie wiem i tego i tego, ale jesli chcesz to przy najblizszej okazji mozemy sie zlapac to sobie porownasz!!!
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Nie 24 Gru, 2006
Marek23 napisał/a:
Wczoraj rano doszedłem na szybkiej partii w lesie poprzedniego Leona Top Sporta, chyba tdi 150. Ogólnie się śpieszyłem więc nie miałem się czasu ścigać
hahaahahahah
zowa [Usunięty]
Wysłany: Nie 24 Gru, 2006
Grzesiek VTS napisał/a:
jeszcze brakuje ciemnych szybek ,felg niestety nie pamiętam . A ten co za jeden ??
a i znaczka diesla z Tylca
ten teraz tez ma ciemne szybki.ten leonik ma 155KM