3 razy byly proby od 0-100kmh, zawsze z tym wynikiem ze dostalem 0,5 - 1 dlugosci. Pierwszy start obu nie wyszedl przez brak trakcji, co nie zmienilo wyniku.
Druga proba odbyla sie na autobahnie, od 100-210km/h. Dostalem ze 2 dlugosci.
Nie wiem z czego to wyniklo, napewno nie przez to ze on byl na zimowkach 185/55/15 a ja na letnich 195/50/15 ani przez to ze jego clio nie ma srodkowego tlumika a jako tlumik koncowy gruba pierdziawke remus'a.
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Pon 18 Gru, 2006
saxorulez napisał/a:
no to ejst wynik tego zę samochody mają XX lat.. i juz pewne ich konie są an emeryturze. Może twoich jest mniej poprostu..
tez tak mysle, co prawda serwisy zawsze byly robione, ale w koncu ma juz 13lat i 215'000km . Trzeba bedzie sprobowac na hamowni za nim cos tam bede modzil z glowica.
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Wto 19 Gru, 2006
Ja powiem tak.. przy takim przebigiegu najwyższy czas na "refreszment" pod maską..
Jeżeli masz możliwość ( a chyab jakąś tam masz.. ) to polecam wyjać motor ze szkrzynką i poporstu toprzejrzeć, zapodać to co trzeba nowe (panewki, moze pierścienie) i złożyć once again - planując głowiczkę przy okazji
_________________ when the flag drops the bullshit stops