auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Pon 02 Sie, 2010
No nikt się napina, spokojnie, ale przy mojej ksywce jest numer 7 a ja miałem nr 26 i na suchym mi chyba nikt nie mierzył czasu, z tego co pamiętam, a czas na pewno jest inny podany, bo na mokrym mialem 1,35.xx więc gdzieś się bałagan zrobił Luzzz Ja mówiłem że ja nie jeżdżę dla czasów i mi to lata.
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
GeKo napisał/a:
No nikt się napina, spokojnie, ale przy mojej ksywce jest numer 7 a ja miałem nr 26 i na suchym mi chyba nikt nie mierzył czasu, z tego co pamiętam, a czas na pewno jest inny podany, bo na mokrym mialem 1,35.xx więc gdzieś się bałagan zrobił Luzzz Ja mówiłem że ja nie jeżdżę dla czasów i mi to lata.
i pytałes o rozbieżności tego jak to raz sa czasy na poziomie 1:35 a za chwile 41
do napinania nam daleko zajrzyj do innych tematów
Drone Memory 5... Siara i wszystko jasne agresywność 0%
auto: Dwa sedany
silnik:: Razem 3800
moc: Razem 273km Pomógł: 6 razy Dołączył: 17 Lut 2010 Skąd: Warszawa
Jakieś tam fotki
Dalej Tomek robił tylko mojego Seja i zmieścił się mały "onboard"
auto: 500SEC i inne
silnik:: 5.0
moc: 326km Pomógł: 12 razy Dołączył: 10 Maj 2009 Skąd: WZ
Drone napisał/a:
progami po torze
że czym przepraszam progi scur zjadł
Mam nadzieję, że kiedy w końcu stabilizator wjedzie na tył jazda w zakrętach będzie mniej przechyłowa i będę mógł się skupić nad szybszym wyjściem z zakrętu niż walką z uciekającym tyłkiem.
Niestety bez przeróbki wydechu stabilizator nie podejdzie.
_________________ EM-AIR SYSTEM
www.em-airsystem.pl
Wentylacja | Klimatyzacja | Chłodnictwo
auto: AP1
silnik:: F20C
moc: 240km Pomógł: 21 razy Dołączył: 28 Kwi 2010 Skąd: Warszawa
sam stabilizator trochę zmniejszy przechyły, ale przede wszystkim przydałyby się jakieś sztywniejsze sprężyny i dobre amorki, jaki stabilizator chcesz założyć ?