auto: maluch
silnik:: jeden sześć
moc: okurzaczkm Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Lip 2006 Skąd: Zachodniopomorskie
Wysłany: Sob 25 Lis, 2006
Z tymi kablami za kilka kilo USD to wogle są niezle hece. Wiadomo , na każdym tego typu forum znajdzie się jakiś sprzedawca , marketingowiec a wracając do meritum obie technologie są jeszcze na tyle nie dopracowane że w poważnych pracach prjoektowych nadal używa się wysokiej jakości monitorów CRT. LCD z powodu malej ilości barw i zlego odzwierciedlania kolorkow a plazmy z powodu wypalania. Piece
caly weekend zajelo mi strojenie kolorow i innych kontrastow, bo jakos nie moglem sie dopasowac, ale teraz jest juz gitara. szczegolnie na dvd zyleta, natomiast TV mam analogowe jeszcze aster, wiec w zaleznosci od programu.. ale wszystkie do zaakceptowania.
trzeba sie przyzwyczaic, wczoraj jak ogladalem wojewodzkiego i kamera wjezdzala w ciemny tunel skad wychodzili goscie, to wydawalo mi sie, ze obraz sie za bardzo sciemnia. ale to chyba wszystko kwestia czasu zeby sie jednak przestawic
powiem szczerze ze ja nadal sie mecze z ustawieniami i nie moge dojsc do tego.
Molgbys mi podac te ustawienia co Ty masz w jakiejs dokladniejszej wersji?
LCD bardzo ladny , bo duzy , obraz no coz na zwyklych porogramach nie cyfrowych jak wiemy obraz nie jest az tak piekny ale to sie zmienia.
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 05 Gru, 2006
oni na mapy sie licytuja..
ale dobrze.. jak juz ustawia to jako, ze sa to wielkoduszni panowie napewno nie omieszkaja sie pochwalic jak dobrze im wyszlo i zaprosza nas na jakies filmow ogladnie (dla mi - suirkow, vide: http://forum.hothatch.org...r=asc&start=375 )
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
dziku, wlazlem w to menu serwisowe, ale za chiny nie wiem co tam zrobic. parenascie punktow jest, boje sie cos spier.dolic, bo wtedy bedzie dopiero bagno