auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Czw 11 Lut, 2010
wasq, Jak leon pożyczy swojej na wzór, to mogę spytać czy Baran by Ci takiej nie zmodził, bo prawie 500zł to absurd.
rozpórką regulowaną możesz wpływać na spięcie, ściągniecie budy. Jak kiedyś Chrzanek wspominał w WSMP w CC chłopaki ściągali jak najmocniej budy aby wymuszać na swój sposób negatyw. Natomiast w rajdacch się rozpychało kielichy aby po hopach się nie zbiegły ze sobą.
auto: Megane GT
silnik:: dci
moc: 110km Pomógł: 13 razy Dołączył: 31 Mar 2009 Skąd: Tarnowskie Góry
moja to ta z regulacja i nie ma problemu jak chcesz to podrzucam grzeskowi i robi Ci kopie
jeśli chodzi o regulacje to przyznam się szczerze - nigdy nie regulowałem.. w sumie to nie wiem czy raz ustawiona powinna być regulowana itd (najlepiej mnie oświećcie) ale swoja role spełnia i jestem zadowolony
moja to ta z regulacja i nie ma problemu jak chcesz to podrzucam grzeskowi i robi Ci kopie
jeśli chodzi o regulacje to przyznam się szczerze - nigdy nie regulowałem.. w sumie to nie wiem czy raz ustawiona powinna być regulowana itd (najlepiej mnie oświećcie) ale swoja role spełnia i jestem zadowolony
Leon mam pytanie ta rozpork na "chama" przykrecasz do pukli wczesniej wiercac pod nia dziury ???
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
wasq napisał/a:
swoja droga znajomy wstawia jakos "na dniach" volvo 740 na klate i obspawanie budy
Do Piotrka?
Jak tylko leon by mi dał swoją rozpórę to zawiozę do Piotrka żeby ocenił ile zachodu z tym jest i czy będzie w stanie tak to wykonać abyś był zadowolony.
auto: Megane GT
silnik:: dci
moc: 110km Pomógł: 13 razy Dołączył: 31 Mar 2009 Skąd: Tarnowskie Góry
wasq napisał/a:
leon napisał/a:
Leon mam pytanie ta rozpork na "chama" przykrecasz do pukli wczesniej wiercac pod nia dziury ???
niestety ja juz kupilem wozik z rozporka wiec " nie moge Ci pomoc - jestem koniem"
swoja droga znajomy wstawia jakos "na dniach" volvo 740 na klate i obspawanie budy
Do Piotrka?
Jak tylko leon by mi dał swoją rozpórę to zawiozę do Piotrka żeby ocenił ile zachodu z tym jest i czy będzie w stanie tak to wykonać abyś był zadowolony.