Wysłany: Pon 18 Sty, 2010 Anti-lift kit - Whiteline - kto może załatwić
Hej
jak w temacie
znalazłem dokładnie to co od jakiegoś czasu mnie wkurzało, stukanie przy mocnym ruszaniu i hamowaniu, okazało się że jest lekki ruch na łączeniu tego elementu z karoserią - czyli nie do końca powinno mieć wpływ sama wymiana, ale nie mam już pomysłu bo założone są pomiędzy specjalne podkładki, ale nadal widać że lekko się przesuwa do przodu lub do tyłu
pytanie czy ktoś ma możliwość załatwienie tych części?
dzięki
a ile wysyłka może kosztować?
jak coś to bym Ci przelał całą kasę na konto
tylko jeszcze czekam na info czy na miejscu ktoś nie może tego załatwić
PiTT, nie wiem jak w Golfie, ale w Subaru Anti-lift kit zmienia geometrię przedniego zawiasu na bardziej neutralną. Więc jeśli Golf jest podsterowny to plus dla Ciebie, będzie lepiej.
A prawda jest taka, że Whiteline to gówno
Powerflex, ale nie wiem czy robią coś takiego.
Whiteline sam w sobie nie jest zły, ale ich jakość wykonania przeraża. Jak kupisz to nie zdziw się jak poliuretan będzie latał na boki w tym metalu, powodując luzy. Wtedy wiesz, że w fabryce mieli zły dzień
auto: 205/C4
silnik:: tu5j2
moc: ~100km Pomógł: 73 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Pon 18 Sty, 2010
na moje oko to to: Front Wishbone Inner Bush (Rear) 2 2 PFF85-502
Ex. VAT: £24.15
Inc. VAT: £28.38
tylko że powerflex daje chyba sama wkładkę poliuretanowa a z tego co widzę whiteline cały element