auto: 135i
silnik:: N55B30
moc: 370km Pomógł: 7 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: Kraków
Wysłany: Pon 18 Sty, 2010
Uetam,
jak samochod jest faktycznie bezwypadkowy, to moim skromnym zdaniem jest warty swojej ceny.
Niepokoji mnie tylko to stwierdzenie
Bezwypadkowy (prosta buda)
To znaczy ze co ? calosc jest prosta, ale kilka czesci blacharskich bylo wymieniane czy ocb ?
pisalem ze cena wyjsciowa to 17 tys na alledrogo dalem cene wyzsza aby uniknac tel typu dam 13 tys i zabieram nie mam cisnienia na sprzedaz moge go i pol roku sprzedawac
Ryba, na masce i zderzaku sa odpryski od kamieni i tyle pozatym auto ma zwykle slady uzytkowania
a co do ceny...hm ceny sa rozne np na mobile
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
auto: 135i
silnik:: N55B30
moc: 370km Pomógł: 7 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: Kraków
polll napisał/a:
pisalem ze cena wyjsciowa to 17 tys na alledrogo dalem cene wyzsza aby uniknac tel typu dam 13 tys i zabieram nie mam cisnienia na sprzedaz moge go i pol roku sprzedawac
Ryba, na masce i zderzaku sa odpryski od kamieni i tyle pozatym auto ma zwykle slady uzytkowania
a co do ceny...hm ceny sa rozne np na mobile
Wiec jesli to TYLKO kwestia odpryskow, to ja bym sie na Twoim miejscu trzymal ceny
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Cytat:
odpryski na masce są niestety po upalaniu
a co z tymi ktorzy przemieszczaja sie w dluzszych dystansach?
Nie zawsze da sie byc pierwszy, czasem bywa ze jedzie sie za kims, na drodze sa kamienie lub piasek i jest mozliwosc, ze cos sie zarysuje.
Oczywiscie nie moge sie mylic.