auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Pią 25 Gru, 2009 dyszel vs. astra GSI (rajdowa z otomoto)
Może to przypadek a może chłopaki czytają forum i dlatego mnie upolowali- nie wiem
mowa o astrze o ktorej pisalismy w kupie/sprzedam http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C10956397
W każdym razie wracając dzisiaj od dziewczyny do domu wjechała przede mnie.
Zasadniczo miałem nie dać się sprowokować bo szkoda mi dupowoziku męczyć na dziurach a od wyglupow mam SCSa, ale widać że chłopaki chcieli upokorzyć dyszla..
Prosta, lewy łuk, prosta- troche się potasowalismy na jednym pasie bo nie było jak stanac obok.
Delikatnie ale mi odjezdzali chodz też obiektywnie trzeba powiedzieć ze pogrom to nie był, z długość, 1,5 długości max.
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Pią 25 Gru, 2009
I nie czułbym się wcale gorzej gdyby wklepał mi i 3 długości bo jazda po prostej to zajęcie dla hujowych kierowców którzy nie ogarniają po krętym, a na zakrętach takie gsi robi ze mnie wiatrak.
Nie wspominałbym o tym gdyby nie fakt ze kilka osób zastanawiało się w jakiej kondycji jest silnik wiec może po tym porównaniu maja jakieś odniesienie.
Miło jest mieć jednak świadomość że codzienny dupowóz jeżdżacy o kropelce nie jest taki znowu ostatni.
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Pią 25 Gru, 2009
Mysle ze Ade musi sie tu wyrazic jako ekspert,
jakoze ostatnio podobno ciął się z GTR R35 i wcale mu nie odchodził do 270-ciu km/h, potem minimalnie - pół długości może, i tak do 330 gdzie miał odcinkę (łududdudud)
I nie czułbym się wcale gorzej gdyby wklepał mi i 3 długości bo jazda po prostej to zajęcie dla zły czlowiek kierowców którzy nie ogarniają po krętym, a na zakrętach takie gsi robi ze mnie wiatrak.
Nie wspominałbym o tym gdyby nie fakt ze kilka osób zastanawiało się w jakiej kondycji jest silnik wiec może po tym porównaniu maja jakieś odniesienie.
Miło jest mieć jednak świadomość że codzienny dupowóz jeżdżacy o kropelce nie jest taki znowu ostatni.
Szczerze to akurat mk4 tdi 130 jest super autem i odpycha sie naprawde niezle.
Szkoda, ze jest te ograniczenie do 50
Mysle ze Ade musi sie tu wyrazic jako ekspert,
jakoze ostatnio podobno ciął się z GTR R35 i wcale mu nie odchodził do 270-ciu km/h, potem minimalnie - pół długości może, i tak do 330 gdzie miał odcinkę (łududdudud)
przesadziles:D:P okolo 230 mam juz odciecie wiec wtedy odszedl to pol dlugosci:D:P
no ale Ade jak to jest naprawdę Twoje GSI (z teco co widzę seryjne) klepie S2000 a jakaś wybebeszona rajdówka jedzie równo z dieslem?
14,5 moze 14,4 na cwiartke robi i tyle... no i moze potrafie zrobic taki czas w roznych warunkach, z dosc duza powtarzalnoscia:d bozia mnie darem skrecania nie obdarzyla, ale za to gaz potrafie wciskac lepiej niz inni:d
14,5 moze 14,4 na cwiartke robi i tyle... no i moze potrafie zrobic taki czas w roznych warunkach, z dosc duza powtarzalnoscia:d bozia mnie darem skrecania nie obdarzyla, ale za to gaz potrafie wciskac lepiej niz inni:d
To ja zawsze trafialem na jakies uposledzone gsi....
auto: Punto GT
silnik:: 2.0T
moc: 350km Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Paź 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 26 Gru, 2009
Za czasow scigania siez Dzikowym Clio 'moja' Meganka II 2.0 16V lapalem sie pare razy z takim golfemIV 130KM i w wiekszosci startow bylem szybszy, nie znacznie a jedak troche. Jednak meganka chyba byla lzejsza od golfa. Za to jak kiedys na terytorium Bad-i'ego stanalem z GSI to zrobila ze mnie taki wiatrak, ze pozniej przez miesiac prosilem ojca zeby mi pozyczyl hajs na taka
_________________ Juz niedlugo nie tylko przyspieszenie, ale i skrecanie, hamowac bede na drzewie
Za czasow scigania siez Dzikowym Clio 'moja' Meganka II 2.0 16V lapalem sie pare razy z takim golfemIV 130KM i w wiekszosci startow bylem szybszy, nie znacznie a jedak troche. Jednak meganka chyba byla lzejsza od golfa. Za to jak kiedys na terytorium Bad-i'ego stanalem z GSI to zrobila ze mnie taki wiatrak, ze pozniej przez miesiac prosilem ojca zeby mi pozyczyl hajs na taka
kurfa Kamil ale to 130km tdi w golfie IV sieknąć może Twoje punto z rolki, poważnie...