auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 11 Gru, 2009 Re: OGROMNA PROSBA
Bad-i napisał/a:
Potrzebuje przewiesc male pudełeczko
powiem tak... jeśli nie ma tam żadnej broni, narkotyków ani zwłok, to chyba dało by radę.
Prawdopodobnie będzie lecieć ktoś znajomy, ale to muszę najpierw zadzwonić i się upewnić.
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 11 Gru, 2009 Re: OGROMNA PROSBA
Mick napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Potrzebuje przewiesc male pudełeczko
powiem tak... jeśli nie ma tam żadnej broni, narkotyków ani zwłok, to chyba dało by radę.
Prawdopodobnie będzie lecieć ktoś znajomy, ale to muszę najpierw zadzwonić i się upewnić.
nie ma broni - chodzi o zegarek. Niestety ze wzgledu na clo i obawe ze sie "zgubi" nie moge go wyslac jakimkolwiek serwisem kurierskim (ubezpieczenie paczki wiaze sie z cłem)
bede bardzo wdzieczny to coś jakby mieć Insignie bez starań lub EVO ze stanów - tyle ze musze go sciagnąc do świąt (innymi słowami bardzo ważne dla mnie)
Wysłany: Pią 11 Gru, 2009
Mick napisał/a:
tylko może być problem z pudełkiem... bo jeśli bez to nie ma problemu, jak w pudełku to mogą w polsce chcieć dać na cło...
bez przesady, zakłada osoba zegarek na reke a pudełko wkłada do torby. Na zakup dla siebie cła nie wrzucą. Co wiecej, osoba ktora wraca normalnie chyba nigdy nie jest tak kontrolowana
Daj znac jakbys cos wiedział bo szukam wszystkich opcji.
Wysłany: Sob 12 Gru, 2009
Marek23 napisał/a:
Ja jestem w Colorado do20... Jak mi go tu wysla, to z nim przylece 21, 22 Ci wysle, masz 23... Pozyczysz potem gt na swieta i nie ma o czym mowic.
Koorwa Mareczku i jestes już moim mistrzem. Jestes pierwszym pewniakiem
Jezeli do wtorku nie trafi sie nikt kto będzie leciał prosto do Wawy to 21go sie widzimy.
Daj mi swoj adres to sprawdze na kiedy moze u Ciebie być. Gdzie lądujesz w locie powrotnym (sorry ale nie zarazykuje polskiej poczcie czy firmie kurierskiej) ?