Wysłany: Śro 04 Lis, 2009 GSi vs pure madafaka jdm integra typeR zenon edyszon:]
A tak co by znowu troche spiec na forum wywolac:d
jade sobie do mojej lubej okolo 19, mam skrecac juz w kierunku ronda grzegorzeckiego, a tu na wprost integra na zenonie, uwaga ewenement, z seryjnym wydechem!! honda i nie ryczy!!
no to dluga za nia, ale niestety ruch nie pozwolil na zadna konfrontacje... honda skrecila pod m1 (w srody sa tam spoty hondziarzy)..
tak wiec to by bylo na tyle
ale nie do konca:D:P wracam wlasnie od ukochanej i tak sobie pomyslalem, ze przejade al. pokoju obok m1, a moze trafie znowu jakas japonska technologie, mialem nawet zatankowac sie na neste ale 98 drozsza niz ultimate na bp!! jakie stam hondy staly na parkingu z zapalonymi swiatlami no ale trudno jade powoli do domu...
jade
jade...
mija mnie jakies ryczaca zaba, ale pojechala na cieplownicza....
a tu nagle, nagle widze znajomego type r:d kilka aut coprawda, raz warknalem wydechem, ale kierownik dalej jedzie grzecznie... no nic dojezdzamy do skrzyzowania nowohuckieh z wielicka... ja jezdze w prawo i nigdy nie widzialem tam tej hondy wiec jade prosto:P
niespodzianka honda stoi jedno auto z tylu na pasie obok... no to sobie ruszam normalnie, jade zapinam 2jeczke, a tu widze w lusterku nacierajace niebieskie zenony, no to opor, honda mnie mija, odjezda z dlugosc, ja za nia, 2 dokonca, 3 do konca, 4 do konca, 5.... minimalnie integra odjezdza tak okolo 3 dlugoscina wysokosci salonu forda na powstancow...
jedziemy wmiare szybki tempem, honda troszke przede mna i opor pod gore na turowicza, tym razem do troche nizszej predkosci ale podobny wynik... mijamy 2 fotoradary, tym razem ja z przodu, mijamy swiatla i opor w dol, 2 zakrety, hinda caly czas z tylu i dohamowanie do swiatel:P niestety troche zwirku jest, ale trudno, zielone opor, jedynka slaba trakcja ale honda tylko minimalnie zprzodu, przepiecie 2 wychodze na prowadzenie... 3 jka honda zaczyna sie wyrownywac, ale zakret i kolejne swiatla:P
na lewym ja, sroek mini cooper old, prawy typeR, zielone, (moze minimalnyfalse start), ale ruszamy mniej wiecej rowno, 2jka znowu troszke z przodu jestem koniec 3jki honda prawie rowno, wbijamy 4ke i integra hamuje zeby zjechac na obwodnice;]
Tak wiec stritrejsing astra znowu wmiare dala rade:D:P z miejsca do przodu:] z rolki minimalnie w plecy, ale wsumie zeby dogonic auto jadace przed soba trzeba miec wyraznie szybsze:]
mialem jeszcze full wypas nexie madafaka i poejchalismy upalac do takiego lasu, szutrowy odcinek z pol kilometra, droga zamykana szlabanem, co 2 minuty startowalismy i sobie upalalismy, no i nagle kumpel wydzwonil lanosem, nie mocno, ale plyta mu zblokowala kolo czy cos, nie mogl jechac w kazdym razie. Podpielismy linke i jakos udalo sie go wyciagnac na droge. ale jechac sie nie dalo wiec ktos tam pojechal po narzedzia zeby odkrecic plyte i zeby dalo sie tego lanosa gdzies sholowac... no i tak stoimy sobie, prosta, spadanie, jakies 200m i my na jej koncu, pelnia ksiezyca, biala nexia, muzyka wlaczona, gadamy zartujemy....
a tu nagle slyschac szum... coraz glosniekj, coraz glosniej i jeb:] koles w nocy na rowerze bez swiatel wypierdzielil mi w nexie, szyba, maska blotnik, dach, wszedzie krew, wlosy w szybie masakra:d koles nemo...
potem karetka, afera na cala wiec, naszczescie gosc wyszeld szybko ze szpitala, ale ja kasy za naprawe nie odzyskalem:d:P tak wiec z rowerem sie juz spotkalem
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
auto: Punto GT
silnik:: 2.0T
moc: 350km Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Paź 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 05 Lis, 2009
Kej ja odzywki tylko w strzalach przyjmuje Z tego wszystkiego mi nie pasuje tylko to cena wahy, BP 98 drozsza niz na neste u nas roznica jest kolosalna, ale neste zawsze tansza
_________________ Juz niedlugo nie tylko przyspieszenie, ale i skrecanie, hamowac bede na drzewie
Kej ja odzywki tylko w strzalach przyjmuje Z tego wszystkiego mi nie pasuje tylko to cena wahy, BP 98 drozsza niz na neste u nas roznica jest kolosalna, ale neste zawsze tansza
4,7 na neste a 4,68 ultimate i 4,99 racing, tez bylem w szoku:D:P chyba, ze jestem slepy i cos zle zobaczylem
teraz patrze w necie i calkiem inne ceny... moze rzeczywiscie cos mi sie pokickalo:P
Ja się podłączę pod temat, od 150 do 200 ja pasek tdi 170 vs abarth 500. Równo, może minimalnie abarth odjeżdżal. W 500 jeden koleś, u mnie 2 osoby i dużo bagażu. Przy 200 wjechaliśmy w zakręt (autostrada koło Drezna) i tyle tego Abartha widziałem. Dla kolesia taki 500 to gejowskie auto.
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Czw 05 Lis, 2009
Marek23 napisał/a:
Ja się podłączę pod temat, od 150 do 200 ja pasek tdi 170 vs abarth 500. Równo, może minimalnie abarth odjeżdżal. W 500 jeden koleś, u mnie 2 osoby i dużo bagażu. Przy 200 wjechaliśmy w zakręt (autostrada koło Drezna) i tyle tego Abartha widziałem. Dla kolesia taki 500 to gejowskie auto.
widze program, IC z s3, glebe oraz 18" na jakiejs sportowej oponie, ale nie 888 bo jest dla pedalow