X też daje radę, a na seryjnym motorze 350 koca i 440 Nm to pikuś i mamy "seryjną" brykę do wyrywania generalek na miejscowych upalaniach i nie tylko.
Ale nigdy nie będzie tak agresywne jak IX w prowadzeniu, poza tym jest wolniejsze na prostej. Ja się X nie jaram jakoś bardzo.... Jak kupowac to IX, reszta to półśrodki.
X też daje radę, a na seryjnym motorze 350 koca i 440 Nm to pikuś i mamy "seryjną" brykę do wyrywania generalek na miejscowych upalaniach i nie tylko.
Ale nigdy nie będzie tak agresywne jak IX w prowadzeniu, poza tym jest wolniejsze na prostej. Ja się X nie jaram jakoś bardzo.... Jak kupowac to IX, reszta to półśrodki.
Tyle, że "dziewiątka" RS jest nie do dostania, a "dziesiątke" RS można kupić.
Tylko, że taki RS X na dzień dobry wymaga ogromnego wkładu finansowego, bo auto jest bez hamulców,felg,itd. Biorę IX i nawet niech mi tu Anjas nic nie pisze. Poza tym X wygląda słabo.
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Śro 14 Paź, 2009
Marek23 napisał/a:
Chyba technologia z Bumaru
Hahahahha
Ewo VII lub GT Ja tylko w to bym szedl,ze wzgledu ze to wyglada i to jezdzi.Moca nie powala,ale za to fun masz przedni i na polskie piekne drogi sie nadaje
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
ŁukaszS3 Mam wykształcenie jak prezydent mistrz jebaka
auto: EVO V
silnik:: 4G63
moc: 334km Pomógł: 16 razy Dołączył: 20 Lut 2009 Skąd: Ustroń
Marek23 napisał/a:
Zawsze jest to 150kg wiecej. Ja się nie jaram i koniec. Jak kupię to evo 9, reszta niech się jara nowościami,esp i ładniejszą tapicerką
Zgadzam się w 100% dołożę tylko wydech przelot i podtrzymanie
_________________ "Najważniejsze to ecu ktore leje paliwo i wali iskrą a nie zastanawia się czy misiom na biegunie nie bedzie za ciepło " by eM
Mitsubishi Lancer Evolution V
Fiat 127 MkI
rabarbar [Usunięty]
a jak to jest z tym podtrzymaniem-faktycznie turbo tak szybko mowi pa pa