na dokreconej 4ce na herberta w kierunku obwodnicy:D
coo? na tym długim zakręcie (zjeździe na obwodnice) ? fak ja tam zawsze 3-ką jadę. nie weszłem
mowimy o tych 2ch zakretach, ktore sa zaraz za skrzyzowaniem z nowosadecka, najpierw w prawo, przez skrzyzowanie ze swiatlami i pozniej w lewo, do nastepnego skrzyzowania
jesli o tych myslisz to lata praktyki:D do niedoszlej zony jezdzilem tak przez 5 lat jak nic, dzien w dzien
z checia bym sie sprawdzil z jakimis sprawnym vti... ale to chyba nie to forum:P
ogolnie to jak cos ja zawsze chetny na kreske:d wkoncu jak czasy na torze pokazuja skrecac nie umie:P
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Śro 26 Sie, 2009
ade napisał/a:
z checia bym sie sprawdzil z jakimis sprawnym vti... ale to chyba nie to forum:P
ogolnie to jak cos ja zawsze chetny na kreske:d wkoncu jak czasy na torze pokazuja skrecac nie umie:P
Na nastepnym trackdayu z checie sie z toba ustawie na kreske,
a co do czasów na torze to brakuje Ci samokrytyki
Na nastepnym trackdayu z checie sie z toba ustawie na kreske,
a co do czasów na torze to brakuje Ci samokrytyki
no chyba mi nie brakuje?? jestem pelny samokrytyki, przeciez pisze, ze nie umie za to mimo, ze na wprost potrafi kazdy to ja jakos potrafie lepiej
auto: rdzivic
silnik:: półtora litra
moc: teraz juz brak km Pomógł: 36 razy Dołączył: 06 Lip 2009 Skąd: uć
Wysłany: Śro 26 Sie, 2009
ade napisał/a:
z checia bym sie sprawdzil z jakimis sprawnym vti
jak bys przejezdzal przez uć to ci zalatwie z takim ustawke seria seria, ale wszystkie dzaponskie kluby z lodzi chlastaja sie skad on wzial taki egzemplarz...
auto: Clio Williams
silnik:: F7R
moc: 154km Pomógł: 23 razy Dołączył: 21 Sty 2008 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw 27 Sie, 2009
Cytat:
mowimy o tych 2ch zakretach, ktore sa zaraz za skrzyzowaniem z nowosadecka, najpierw w prawo, przez skrzyzowanie ze swiatlami i pozniej w lewo, do nastepnego skrzyzowania
jesli o tych myslisz to lata praktyki:D do niedoszlej zony jezdzilem tak przez 5 lat jak nic, dzien w dzien