Wysłany: Sob 15 Sie, 2009 Sprzedam Volkswagen Polo GTI (6N2)
Witam
Mam do sprzedania Volkswagena Polo w najmocniejszej wersji GTI. Rok produkcji 2000, przebieg: 122 000km.
Auto zostało sprowadzone z Francji w 2008 roku. Było lekko stuknięte w tył (wymienione zostały: lampa, zderzak i błotnik). Konstrukcyjnie nie naruszone, zainteresowanym zdjęcia prześle na maila. Samochód przygotowany do KJSów i podobnych pojeżdzawek, konkurencyjny w swojej klasie.
Przepraszam, nadrobiłem błąd i już się przedstawiłem
Startowałem Polówką w kilku Supersprintach, KJS etc, Tychy również udało mi się odwiedzić
PS. Tomcat, nie wiem czy to akurat byłeś Ty, ale widziałem takie czerwone Saxo kilka razy w Krk. Od razu nasuwa mi się pytanie: Gdzie trenujesz w Krakowie, masz swoje ścieżki?
Startowałem Polówką w kilku Supersprintach, KJS etc, Tychy również udało mi się odwiedzić
PS. Tomcat, nie wiem czy to akurat byłeś Ty, ale widziałem takie czerwone Saxo kilka razy w Krk. Od razu nasuwa mi się pytanie: Gdzie trenujesz w Krakowie, masz swoje ścieżki?
1. Kojarzę taką polówkę ale chyba się zepsuła w trakcie zawodów. To byłeś Ty ? :P
2. Tak. Mam swój ulubiony zjazd z Wielickiej na Bieżanów który namiętnie przechodzę bokami Poza tym pyta. W zimie ewentualnie Dolina Będkowska, z tym że już dawno tam nie jeździłem.
PieQt to już chyba tradycja tego forum... Trza się przyzwyczaić
ŁukaszS3 Mam wykształcenie jak prezydent mistrz jebaka
auto: EVO V
silnik:: 4G63
moc: 334km Pomógł: 16 razy Dołączył: 20 Lut 2009 Skąd: Ustroń
Wysłany: Sob 15 Sie, 2009
Również widziałem to auto na Tychach i prezentowało się naprawdę zacnie i wyglądało na bardzo zadbane i dopieszczone! Co planujesz po Polo?
_________________ "Najważniejsze to ecu ktore leje paliwo i wali iskrą a nie zastanawia się czy misiom na biegunie nie bedzie za ciepło " by eM
Mitsubishi Lancer Evolution V
Fiat 127 MkI
Rado [Usunięty]
Wysłany: Sob 15 Sie, 2009
Cytat:
1. Kojarzę taką polówkę ale chyba się zepsuła w trakcie zawodów. To byłeś Ty ?
Niestety to byłem ja
Cytat:
Również widziałem to auto na Tychach i prezentowało się naprawdę zacnie i wyglądało na bardzo zadbane i dopieszczone! Co planujesz po Polo?
Dzięki, Polówkę będziecie mieli okazję zobaczyć jutro na Wyrazowie, także zainteresowanych zapraszam.
Co do następnej furki mam pewne zamysły, na pewno będzie w klimacie hothatch, jednak najpierw należy skupić się na sprzedaży Polo
Drobne kłopoty ze skrzynką, ale temat został już dawno ogarnięty
Samochód, kto był w niedzielę na Wyrazowie, miał okazję zobaczyć zarówno na parkingu jak i w akcji Jeśli macie jakieś pytania odnośnie auta to czekam.
Ps. Cena podlega mocnej negocjacji