Dziś mały kill w Pruszkowie.
Ja w clio vs civic 5gen na blachach WJ. Z naklejką tecnogarage.com na szybie.
Dwa starcia z dwóch świateł. Za każdym razem Clio z przodu - niestety nie można tam poszaleć za bardzo ale mocne 3 było wpięte .
Odchodziłem trochę, nie masakrycznie. Za drugim razem bardziej, ale niestety źle włożyłem dwójkę i gość troszkę nadrobił.
Koleś jechał z panną ja sam.
Miła atmosferka stritrejsingowa - uśmieszki itd. Niestety nie było okazji pogadać, bo żadne kolejne światła nas już nie złapały. A gość skręcił wreszcie chyba do Muzeum Motoryzacji w Otrębusach
Jestem na 99% pewien, że to ten civic http://www.tecnogarage.co...php?topic=38.0, (blachy, koła itd), ale teraz jest przelakierowany na dziwny, nieoryginalny ale ładny kolor - taki trochę beżowy...
Widzę, że tam siedzy B18C4. Co na to hondziarze? Powinien mnie naklepać z tym silnikiem?
(bo nie wiem czy się cieszyć z killa czy nie...)
dawaj dawaj. kurde te b18c4zwu4598dxy podobno całkiem nieźle już ciągną w tej budzie...
_________________ 0-1
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Śro 15 Lip, 2009
Misiek_lbn napisał/a:
andrzejku, to 6 gen jest
ps. takie b18 chyba niwelwie szybsze od VTI
b18c4 to też VTI z UK eh Rekin ....
Andrzej jedzie to ciut lepiej góra jak b16a2 - swobodnie jak seria byś go objechał, chyba, że lekko było dłubniete .... jakiś wydech, dolot + ecu daje mu w okolicach 185KM+
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Śro 15 Lip, 2009
oj, wiem, chodziło mi tylko o odniesienie do 1.6, źle się wyraziłem
kurcze, oczywiście, że to był 6gen...
Jak mogłem walnąć taką gafę.
eM napisał/a:
"Ja i Misia Vs. jakies Clio 1.4"
hehe, dobre... szkoda, że nieprawda
Myślę, że nawet seria takigo 6gena z tym silnikiem powinna dobrze jeździć. Raczej jest lżejszy niż Clio a moc w sumie niewiele mniejsza.
A na zdjęciach, które zapodałem widać chyba jakiś dolot i filtr stożkowy