auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Pon 13 Lip, 2009
KUrwa co za historia
Ale najwazniejsze zes caly i zimna krew byla
Ja w wawce kiedys mialem tak,ze jakiegos suva pojechalem a tam chyba jakies makarony czy kebaby czy cholera wie co za pozywienie.No i na swiatlach typ do mnie:
T:Te polaczek,a wpierdool to ty chcesz??
ja na to,zeby wyluzowal poslady i ze tylko jedziemy sobie spokojnie.Ale cos dalej burczeli.Na szczescie zielone i spierdzielilem
Bo najwazniejsza zasada przy aferze:zdejmujesz plecak,pod pache i dzida
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
Ja w wawce kiedys mialem tak,ze jakiegos suva pojechalem a tam chyba jakies makarony czy kebaby czy cholera wie co za pozywienie.No i na swiatlach typ do mnie:
T:Te polaczek,kebab czy frytki?
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Cytat:
kurcze co za historia
T:Te polaczek,do ręki czy na wynos ?
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
auto: XR2
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
Pajace ale co zrobisz kozaczyć nie ma sensu bo co mu powiesz jak ci przyłoży nóż albo co gorsza spluwę , Bart nieźle ogarnąłeś sytuacje oby jak najmniej takich Kretynów na ulicy .