hmm jezeli chcecie mi powiedziec ze w Warszawskim jechal autem ktore mialo 109 KM to nie wierze (caly padok zreszta o tym mowil)
Bad-i powiem Ci tak, oglądałem kilka on-boardów (przy okazji zapytam jak tam Wasze on-boardy?) Kapłana. W porównaniu do mojego Rejlaka ma krótsze przełożenie w skrzyni i jest troszkę mocniejszy. Wiadomo, że kamera trochę przekłamuje, ale nie zauważyłem żeby to auto się jakoś dużo lepiej zbierało, co więcej myślę że zbiera się podobnie jak moja seria.
Kaplan caly czas twierdzi ze jego samochod ma tyle mocy ile jest na wykresach... jesli tak jest naprawde (a w sumie nie mam podstaw im nie wierzyc) to gosc jezdzi fenomenalnie bo czasy kreci przeokrutne.
306ka ma motor z xantii jakas slabsza wersja, jakies kombinacje z kolektorami z innych seryjnych modeli, doprezony, wydech przelot, chyba 224km wyszlo czy jakos tak... auto puste w srodku, z przodu r888 225 15ki z tylu 17ka seryjna, nie wiem czy nie ma programu tez...
jedzie rowno z nowym seryjnym s3, evo X seryjne klepie chyba nawet ze startu, ale evo X to chyba malo co nie klepie