1. dorośnij bo jarasz sie ściganiem na kargo jak gówniarz. Jako jeden z niewielu tam jedzisz, ze 100 osobowego klubu. Zastanów się nad tym.
rozumiem że było to też do mnie jako mniejszej części. chciałbym Ci tylko odpowiedzieć, że nie rozliczamy Cię z tego że jarasz się chodzeniem non stop do Platy - którą można postrzegać w podobny sposób jak Cargo - > dla niektórych nawet gorzej... tego nie widzisz ?. Każdy spędza swój czas jak uważa za stosowne i chyba w tym jest sens żeby nikogo z tego nie rozliczać. po to jest cargo żeby zamiast latać 2 godziny po ulicach i stwarzać zagrożenie można było sprawdzić kondycję auta w jeździe na wprost. poza tym są inne formy upalania (rs'y, track daye) z których akurat ta mniejsza część klubu również korzysta a akurat Ty nie bardzo. kupując cabrio potwierdzasz, że po prostu masz inny stosunek do "upalania" niż my. dla mnie wyjazd raz w roku na tor kartingowy to za mało a z 2 strony nie stać mnie na latanie po poznaniu kilka razy w roku. cargo w jakimś stopniu zalepia tą dziurę, a dla Ciebie to jest nie do przyjęcia. czasami Michał nie wiem o co Ci chodzi luzik
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Śro 08 Kwi, 2009
Tak, tylko różnica między tobą a Rastą jest znacząca, chodzi mi o wychowanie, buractwo i chamstwo. Jedynie o to mi chodziło.
a luziku nie będzie, buractwa nie zniese.
auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Śro 08 Kwi, 2009
1. O wiele bardziej jarają mnie inne rzeczy. To że czasami tam wpadnę o niczym nie świadczy. Dla ciebie pojawianie się na Cargo jest wieśniactwem, a dla mnie chodzenie do Platinium.
2. No ja też żartowałem, ale twoje wypowiedzi nie raz też słomą zaleciały i też sie na żartach nie znasz.
3. Dobrze wiem dlaczego nie jestem i masz rację mam to w d...
4. Chrzanka w to nie mieszaj.
Dla mnie też EOT. Ale nie jest zszokowany, bo już dawno wiedziałem co i jak.
Powiedź, powiedź
Wolę się tym podniecać niż LPG i Platą.