kilka jeśli nie kilkanaście startów - poza pierwszym praktycznie wszystkie z rolki.
pierwszy 0-> ~17. pierwsza setka - długość z hakiem dla saxo, powyżej 15. odrobiłem ciut ale generalnie długość dla saxo, później golf zaczął jakby więcej dmuchać - z 0,95 miejscami nawet 1,05 bara no i z rolki wydaje się już było bardzo porównywalnie. tzn. w zależności od przełożeń skrzyni każdy z nas wychylał się co kawałek końcówką swoich biegów począwszy od prędkości około 60km/h. sytuacja powtarzalna.
_________________ 0-1
Ostatnio zmieniony przez Stf Wto 07 Kwi, 2009, w całości zmieniany 1 raz
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Śro 08 Kwi, 2009
Stf,
dzięki za spontan - jak dla mnie Golf niszczy system przede wszystkim dźwiękowo!
Faktycznie jest bardzo równo. Stf zmienia sprzęgło a ja opony na R888 i porównamy jeszcze raz.
Ogólnie wydawało mi się że z rolki będę szybszy ale ten Golf jest mega mega szybki!! Ja na II gim biegu miałem 5000 rpm jak startowaliśmy czyli praktycznie moc max.
Ja nadal muszę poćwiczyć starty i wjeżdzić się w autko bo nie jestem z siebie zadowolony. Czekam na skręcanie.
_________________ when the flag drops the bullshit stops
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
heheheheh
Wiedzialm,ze bedzie niszczyc turboloty
Dzisiaj nawet z kolega z uwaga key co ma A3 1.8T Q zdlubane na ponad 200KM i tak mu mowilem,ze kolega ma takie saxo podobne do mojego, tylko ze 1.6 16v.No i cos tam mu mowilem,ze przyjdzie czas ze bedzie go niszczyl i inne w turbo fury,ale ogolnie tamat sie urwal,a tu prosze jaka niespodzianka
Dla mnie mistrz
Stf jak mi jest przykro Hahahahahah
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
ladnie ladnie, chociaz nie ukrywam (zeby nie bylo juz to Lukaszowi wczoraj pisalem) ze myslalem ze takie 160 konne saxo ze wzgledu na wage wygra z golfem Stf-a.
Dobra Lukasz to dzisiaj nie pije i dawaj na most - ja i tak musze przepalic puga