auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Pon 06 Kwi, 2009
nox, no właśnie rolowany to moja mocna strona
Wczoraj poległo E92 335i, ale przyznam się byłem zaskoczony tym jak to się zbiera, przewaga minimalna zarówno z miejsca jak i rolowanego.
Poległ też i to sromotnie zielony Charger R/T. Ścigał się z Camaro, a ja stałem za nim. Jak odskoczył Camaro, to wbiłem się na jego pas i przeleciałem sobie obok Chargera
Trafiłam też na godnego rywala Civic, taki kanciak z silnikiem od Integry 240 kucy i 830 kg wagi. Z rolki do ponad 20 zł idziemy łeb w łeb, z miejsca mi odskoczył, jednak R888 robi swoje na pokładzie. Ale wszystko zostało w rodzinie bo Cif z Promotora (Olafa pewnie niektórzy znają). Przewiózł mnie tym, niezła szlfierka kątowa, kręci się do 10300 obr. Skubany przekręcał obrotomierz, bo miał skalę do 8 tyś. ale wskazówka szła dalej pokonując pełne 360 stopni hehe. Olaf mówił, że pojechał z miejsca EVO X, RS4, E92 335i też poległo, a z RS6 idzie równo Shock
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Stf napisał/a:
od golfizny z miejsca też dostał z półtorej długości...
do jakiej prędkości?
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
a jak później?
auto: Punto GT
silnik:: 2.0T
moc: 350km Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Paź 2008 Skąd: Warszawa
no to musialo ich byc malo Mnie ten charger meczyl jakis czas temu jak z Majka jechalem (focusem ), czekalem tylko zebysmy na jakis krety kawalek wjechali, ale po paru sekundachsiedzenia w dupie pojechali gdzies sobie
_________________ Juz niedlugo nie tylko przyspieszenie, ale i skrecanie, hamowac bede na drzewie
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
rasta napisał/a:
Trafiłam też na godnego rywala Civic, taki kanciak z silnikiem od Integry 240 kucy i 830 kg wagi. Z rolki do ponad 20 zł idziemy łeb w łeb, z miejsca mi odskoczył, jednak R888 robi swoje na pokładzie.
wlasnie ten civ byl u Tedego na TVN Turbo, jezdzli rozete. Wynik 1.25.XX i powiedzieli ze to najlepsza oska z wszystkich. HMMM a to dziwne bo Stf zrobil 1.20 a z tego co pamietam byl jeszcze ktos szybszy chyba o sekunde