auto: Punto GT
silnik:: 2.0T
moc: 350km Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Paź 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 29 Mar, 2009
Tylkotez dziwne dlaczego przy rondzie w legionowie tak dziwnie sie zebral, przyspieszal duuuzo wolniej niz w tym starcie wczesniej. Zastanawiam sie czy to nie jest przypadkiem wina tego ze moze lapac cieple powietrze, bo na turbo nie ma rurki ktora by odchodzila kawalek od ciepla, tylko zasysa to cieple ktore jest przy silniku i kolektorze wydechowym
_________________ Juz niedlugo nie tylko przyspieszenie, ale i skrecanie, hamowac bede na drzewie
Wysłany: Pon 30 Mar, 2009
A dokladniej to pynkła se. Najlepsze jest to ze pekla bardziej w srodku lapy i zeby ja wyjac trzeba wykretakiem atakowac. Marceli jutro ma ogarniac Jeszcze tlumik koncowy sobie spadl z widelek Dziku wiecej z Toba nie jezdze, jestes pechowy
Nastepnym razem jezdzi od legionowa w strone centrum, a w druga strone sie turlamy
_________________ Juz niedlugo nie tylko przyspieszenie, ale i skrecanie, hamowac bede na drzewie
Wysłany: Pon 30 Mar, 2009
Chyba w wolnej chwili wybiore sie do asmetu i kupie jakas o twradosci 12.8 bo tam z tego co pamietam byla 8.8
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Śro 01 Kwi, 2009
kamil zmocz główke
ja cie nie wypuszcze z 08PSS dopóki nie wyeliminujemy rzeczy które ci pokazałem w aucie .... i zapomnij stary o jakimś ściganiu się tym autem .... sorry jest niebezpieczne!!!
Wysłany: Śro 01 Kwi, 2009
Marcus, to jak ja zrobie wydech jak Ty mnie nie wypuscisz?:>
PSs: sruba ktora posiadam w domu ma zly gwint ( nie to ze jest zly na caly swiat ), nie wiem czy w tej poduszce nie jest gwint drobnozwojowy przypadkiem.