Marek, kurcze prosze napisz cos sensownego o testach, sam wiesz ze ten magazyn mega ogarnia, niemiecka precyzja vs. angielskia intuicja. Horst von Saurma cos tam chyba ogarnia....
Ok.
Evo wyj.ebało wszystko,proste,nic dodać,nic ująć. Poza tym:jazda po śniegu...
Te S4 i inne wynalazki mogą sobie od razu na autostradę wysłać. Magazyn ogarnia,ale wyścigowo. O jeździe po śniegu to oni na pewno nie mają pojęcia. Z resztą von Sauma i cała reszta to masoneria i żydzi. Sti ostatnie? Jazda po śniegu w awd to ciut więcej niż ładne dohamowanie przy pomocy absu i dodanie gazu,aż wyłączony esp(ale nadal czujny) pozwoli. Więc jeśli ktoś twierdzi, że Sti jest na białym wolniejsze od tej koalicji torsenno-haldexowej to chyba musi przejść szkolenie u Chrzanka. I to ku.rwa długie szkolenie...
Całkowity brak kompretencji i umiejętności, tak podsumuję ten test. Choć sam magazyn, jest ok, to widać, że w zimie powinni w hali na gokartach jeździć, a nie ryzykować swoim niemieckim żywotem na ACHTUNG śliskiej drodze z wyłączonym(Helmut! Was ist los! Ich habe keine Kontrolle uber das fahrzeug!!!) ESP.
Koenigsegiem to średni czas ... On tam mieszka na tym torze, więc nie ma się co jarać. Poza tym pisałem, że na suchym torze bardzo ogarniają. Ale na śniegu to inna bajka.
Z resztą Kimmi się o tym nie dawno przekonał...
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pon 02 Mar, 2009
dobry haldex i tyle!
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 08 Mar, 2009
totalny debilizm, wlasnie na DSF (tak to nie pomylka) byl test insigni i ocenili ja wyjatkowo brutalnie. Wedlug testu Vectra byla lepsza !!!!
p.s. swoja droga mam pytanie, bardzo czesto widze zwykle vectry GTS ze znaczkiem OPC na bocznej listwie - WTH is that, leje je nawet laguna bez problemu
p.s. swoja droga mam pytanie, bardzo czesto widze zwykle vectry GTS ze znaczkiem OPC na bocznej listwie - WTH is that, leje je nawet laguna bez problemu
insignia ma akurat wypasionego haldexa:D jest w stanie przekazac caly moment na jedno z tylnych kol, co akurat w slalomie dosc przydatne bedzie...
jezdzilem aktualnym sti, i to auto jest mega ociezale... nie wiem jak reszta aut bo nimi nie jezdzilem... ale wsumie nie widze w tym nic dziwnego, ze sti dostaje baty...
jezdzilem aktualnym sti, i to auto jest mega ociezale... nie wiem jak reszta aut bo nimi nie jezdzilem... ale wsumie nie widze w tym nic dziwnego, ze sti dostaje baty...