Takie Sparco / Recaro, tzn. nieseryjne pseudo kubły na pewno są lepsze od seryjnych pseudo kubłów. Wiem, bo wymieniłem seryjne fotele na Sparco Monza. Na wadze jakoś niespecjalnie mi zależało... . Z zamiany jestem bardzo zadowolony.
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Śro 25 Lut, 2009
kubas napisał/a:
po co zmieniac pseudo kubelki na kolejne pseudo kubelki ?
Bo niektórzy Kubusiu lubią jak mozna nieco położyc oparcie albo wpuścić kogoś na tylne siedzenia w samochodzie 3 door.
Nie każdy jest hardcorowcem jak My.
Niestety te fotele o które chodzi Pittowi są bardzo drogie i dość ciężkie.
A jak sie w nich jeździ ??
Chyba lepiej od niejednej serii - przykład Gaydek
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
auto: 205/C4
silnik:: tu5j2
moc: ~100km Pomógł: 73 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Śro 25 Lut, 2009
CHRZANEK napisał/a:
kubas napisał/a:
po co zmieniac pseudo kubelki na kolejne pseudo kubelki ?
Bo niektórzy Kubusiu lubią jak mozna nieco położyc oparcie albo wpuścić kogoś na tylne siedzenia w samochodzie 3 door.
Nie każdy jest hardcorowcem jak My.
Niestety te fotele o które chodzi Pittowi są bardzo drogie i dość ciężkie.
A jak sie w nich jeździ ??
Chyba lepiej od niejednej serii - przykład Gaydek
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Czw 26 Lut, 2009
CHRZANEK napisał/a:
wpuścić kogoś na tylne siedzenia w samochodzie 3 door.
na co wpuścić?!
silnik:: 2.5
moc: 115km Pomógł: 16 razy Dołączył: 31 Sty 2008 Skąd: Warszawa
JA generalnie tez na wiosne che cos takiego kupić. Był niedawno kpl recaro od evo ~1600 zł z tym, że one chyba sie nie rozkładają... mnie to akurat pierdoli. Bardzo chetnie przyjął bym taki komplecik najchetenij podarte za mala kase Obszyło by się pod kolor wnętrza.
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
MoRToN napisał/a:
JA generalnie tez na wiosne che cos takiego kupić. Był niedawno kpl recaro od evo ~1600 zł z tym, że one chyba sie nie rozkładają... mnie to akurat zapinam w kalesony. Bardzo chetnie przyjął bym taki komplecik najchetenij podarte za mala kase Obszyło by się pod kolor wnętrza.
są jeszcze jedne kubełki rozkładane, takie a'la Type R, co prawda trochę by to wioską jechało, jakbyś zarzucił do Cytryny fotele z Hondy http://www.jdm-option.pl/...opic.php?t=3157
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY