Wysłany: Wto 17 Lut, 2009 fiesta vs passat v6 + fiesta vs merol coupe
Witam Panowie.
Dzisiejszy wynik 1:1
1. Wydawał się zwyczajny passat na xenonie. Dodatkowo czarne szyby i rejestracja CB - na bank handlowiec w tdi. Na światłach stał za mną. Jedynka ostro. 1-2 koleś wyskakuje na sąsiedni. 2-3 0.75 długości przede mną. Na 3 zaczął mi znowu odjeżdzać ale nieznacznie. Dojeżdzam do świateł - V6 4 motion. DZIEKUJĘ
2. Kiedy stałem za passatem z prawej podjeżdza energicznie merol coupe z białą skórą i widać na wypasie (taka buda http://moto.allegro.pl/it..._kompresor.html ). W środku bardzo ładna kobieta. Pojechałem za nią w prawo. Początkowo zbadała o co h. Jechałą przede mną ale dodawała stopniowo gazu żeby zobaczyć czy się trzymam. Światła - zielone - pełna pi.da. Wystrzeliła jakby miała 4 łapy ale chyba diesel w automacie (brak zmiany biegów(chyba, że sie z lewarkiem tak dobrze obchodziła ) i mocny dół). Fiestka jak się wkręciła zaczęła minimalnie odrabiać. Przy 2-3 byłem już równo. Wpiąłem 3 a ona zwolniła przed zakrętem ehh.
Przed tym wszystkim na puławskiej spotkałem jakiegoś niebieskiego saxo - miał smiesznego kierowcę prowadzącego na tzw. rybkę i chyba 8v bo lekko mu odjeżdzałęm
pyzdry
_________________ Za mało zarabiasz, żeby być gejem..