auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Nie 01 Lut, 2009 Jak trafiłem na HH.org
Idąc tropem tematów badawczych - zastanawiam się jak część z Was tutaj trafiła?
Tak się składa ze to ja wymyśliłem ten klub/forum. Michał poprostu podszył się pod mój pomysł, zresztą we dwójkę raźniej a eM jest potrzebny do obsługi technicznej
_________________ when the flag drops the bullshit stops
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Nie 01 Lut, 2009
Karwa !!
siedzielismy w funky jimmi, opowiadałeś mi jak panne która nas obsługiwała pompowałeś, po czym powiedziałes ze chcesz założyć frenperofrmers forum. Odparłem że bez sensu, ze musi być ogólnie i zaproponowałem poprostu hothatch.org
po czym wsiedlismy do saxolotów ( ja miałem ładniejszego ) i sie rozjechalismy
ssij dupe
Czesio [Usunięty]
ja trafiłem tu z ulicy W poszukiwaniu Szczęścia w Miłości i Jako utrzymanek trafiłem Tu i przebywam już 12 Dni
a tak na serio to już od ponad roku czytałem to forum raz próbowałem ale rada plemienia mnie wygoniła, A Trafiłem tu z podpisu JIMK-a czytając Kiedyś sr.pl
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Przeznaczenie.
Wiedzialem, ze ktoregos dnia na hh.org trafi czlowiek legenda tematu fwd, niektorzy mowia na niego "polski ragnotti", my znamy go jako "Chrzanka".
Wiec sie zalogowalem i czekalem.
auto: espace i rs
silnik:: 175 i 265
moc: 175 i 265km Pomógł: 30 razy Dołączył: 22 Lip 2006 Skąd: P-no
ja trafilem tu dzieki lennemu. Upalalem nowe czerwone Clio Sport III dla dzienikarzy niedaleko salonu i lenny mnie wypatrzyl, wpadl zeby sie przyjechac, i okazalo sie ze sie znamy.... i mnie zaprosil.
Chyba dzięki obecności na sr.pl któregoś z klubowiczów. Chyba.
Pamiętam też, że kiedyś, jeszcze na sr.pl umawiałem się na pomiary G-techem z kimś, kto jeździł niebieskim VTSem, chyba było to saxorulez. Łukasz, to byłeś Ty? W avatarze był znaczek 16v.
auto: stara beta
silnik:: ...
moc: 280km Pomógł: 63 razy Dołączył: 29 Mar 2006 Skąd: olkusz
szukałem wiedzy na temat saxo/106 i pomocy przy zakupie takiego ustrojstwa: google mnie tu skierowało
parę razy moje konto zostało usunięte
teraz jak jestem w domu to zawsze zaglądam co tu pierniczycie
szkoda tylko ze studencki budzet nie pozwala na uczestnictwo w wypadach na tory
p106rallye [Usunięty]
Ja trafiłem tu za sprawą stickera hothatch.org na saxolocie Petera.Kumpel widział jego saxo( no i naklejke ) chyba na torze w Tychach i przekazał mi tą cenna wiedze