auto: Punto GT
silnik:: 2.0T
moc: 350km Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Paź 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 26 Sty, 2009
Kondziu ale ja Ci mowie powaznie, no przeciez nie ma nabitych 29000 km, a juz napewno nie 290, wiec dlatego cena jest taka niska. Pewnie byl tez pukniety w dupala, bo z prawej strony jest dosc duza szpara miedzy zderzakiem a blacha.
_________________ Juz niedlugo nie tylko przyspieszenie, ale i skrecanie, hamowac bede na drzewie
Kondziu ale ja Ci mowie powaznie, no przeciez nie ma nabitych 29000 km, a juz napewno nie 290, wiec dlatego cena jest taka niska. Pewnie byl tez pukniety w dupala, bo z prawej strony jest dosc duza szpara miedzy zderzakiem a blacha.
nie pytam o ten akurat egz. tylko ogólnie czy to są auta pokroju astry (nie kupuje się bo to gówno) czy może warto kupić bo są wytrzymałe. moje typy na dziś to bejca 5 kombi, mesio cklasse kombi, volvo v70 czyli tanie i solidne chyba auta.
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Pon 26 Sty, 2009
a jak wyglada eksploatacja ? koszt części i czestosc napraw?
Zazwyczaj tanie fajne auta bywają drogie w naprawie... jak to jest moze ktos obeznany powie?
Przez pewien czas mierzylem się z zakupem volvo.