auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob 17 Sty, 2009
Ja podobnie jak powyżej, dla siebie wziął bym megane, a tobie doradził bym golfa z dsg, biorąc pod uwage ile skrzyń zabiłeś w clio, dsg będzie sporą oszczędnością, do tego chyba nie jeździsz po mokrym i śniegu, wiec lewa Cie nie interesuje, czyli wybór Golfa znacznie rozsądniejszy, ale tylko w wersji z dsg.
auto: Punto GT
silnik:: 2.0T
moc: 350km Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Paź 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 17 Sty, 2009
Meganka. Mimo ze ma dziadowska skrzynie biegow ( chyba ze ja wreszcie ogarneli ). Byl to pierwszy samochod jakimjezdzlem tylko w wersji 2.016V 133KM i mam jakis sentyment
Dlaczego nie ma Foki RS w ankiecie?:>
Doczytalem teraz ze jesli to mialbybyc furnik dla Ciebie to ja w megance urypalem dzwignie zmiany biegow, ruszyalem normalnie spod swiatel cala rodzina w furze 1,2 i 3 i nagle lewarek zrobil sie z plasteliny. Moglem sobie wsteczny wrzucic bez podciagania kapsla do gory, a przy okazji walnac pasazera lub siebie w kolano bo tak ladnie sie dzwignia wyginala na kazda strone.