Ja C2 czerwone pusty bak (jak zwykle) plus Kasia na pokładzie.
Stoję obok i oglądam - Civic taka buda jak eMa czarny z tyłu tarcza+zacisk i naklejka na szybie http://www.passwordjdm.pl/.
Ruszamy powoli i razem skręcamy w lewo w Powstańców Śląskich, drugi bieg u niego i u mnie i takie obwąchiwanie czy się ścigamy czy nie... w końcu Pan z Civa ogień a więc i ja.
Do końca dwójki pół długości dla nas, do końca trójki 1dł - 1,5 - nie wiem dokładnie. W każdym bądź razie zdziwiło mnie, że jemu się 2jka szybiej skończyła niż mnie (mi).
Podziękowałem awaryjnymi i na stacje...
Gość raczej odwrócił głowę w drugą stronę. (ale napewno zdążył przeczytać moje ogłoszenie na szybie może teraz będzie chciał kupić C2)
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Sob 13 Gru, 2008
jeśli tamto było 1.6 sohc, to bardzo ładnie mu odjechałeś mając 2 osoby na pokładzie
taki civ ma katalogowo 8.9 bodajże do 100, a powyżej niestety nie wiem, ale też jakoś sobie radzi
75KM chyba nie ma tarcz z tyłu ? na pokładzie byłem ja i moja Kasia - tamten kierownik też miał pasażerkę. Ale może Hondziarze go znają i okaże się, że wiózł cegły na budowę w bagażniku...
Marek : Kasia zobacz ma tarcze z tyłu
Kasia : No i co ?
Marek : No to chyba nie jest zwykły Civ tylko trochę lepsiejszy
Kasia : no i ?
Marek : spróbujemy ?
Kasia : ja nie czuję takiej potrzeby
Marek : ale ja czuję tylko wiesz nie mamy szans pewnie bo to jakiś vtec czy coś
Kasia : ...
Marek : ale chociaż zobaczymy ile dostaniemy
Kasia : ...
Marek : Kocham Cię Kasia
Kasia : ..............
Marek : (w tym momencie wystartowałem)
ps. jak stałem za Toba na światłach na karowej, to widziałem jak Kuchar zazdrosnym spojrzeniem na Ciebie luknął pewnie pomysłał: "ale zajebista cdwója.." serio to widziałem!!
_________________ Za mało zarabiasz, żeby być gejem..