Wysłany: Wto 11 Lis, 2008 Superoes Tor Poznan,15.11
Czy ktos startuje w wyzej wymienionej imprezie???
Bo ja i owszem...A ze to bedzie moj pierwszy start w zyciu to za wszelkie rady i wskazowki bylbym bardzo wdzieczny
rabarbar [Usunięty]
Wysłany: Czw 13 Lis, 2008
Na sobote zapowiadają słabe opady deszczu i temp ok 9 st.Na jakich oponach jechac?? Letnie Michelin pilot czy zimówki Bridgestone blizzak?trasa bedzie chyba w wiekszosci asfaltowa
ja się wybieram. czy słońce czy deszcz i tak zakładam r888 (na miejscu bo już śmigam na zimówkach). będzie srogo, w końcu jakieś subaraki
_________________ 0-1
rabarbar [Usunięty]
Wysłany: Czw 13 Lis, 2008
Po mokrym na ósemkach??
Subaraków sporo.chyba z 15 naliczylem.Ogólnie grubo-siakiś prosiak,pare Evo,Cossi
We wtorek jezdziłem po kartingowym na letnich,słabo trzymały,ale wieczorem już chłodno było
pierwszy odcinek z.j.e.b.a.n.y max (D1 - strata 20sek- cofanie i bokasek w oponę). stop.
Po tym poszliśmy w time attack, lap race madafaka - czyli rżnięcie czasówek odcinków. stop.
Odcinek P1 i P2 odbywał się w błocie - zero trakcji - nawet kobiety w 206 nas łoiły,klepały, objeżdżały a co dopiero 4 łapy stop.
Na K1 (karting) w 1 przejeździe blisko evo VIII i evo VI Sobczaka (obaj w zasiegu kilkunastu setek) stop. reszta zaczęła pytać o golfa. stop. żart. stop.
Na kuniec dnia w trzecim przejeździe udało się zrobić drugi czas dnia - 78,75 na odcinku D3 - ale nie wchodziło to do klasyfikacji. stop. klepanie na mokrym mijescowe wueriksy i prawie Sobczaka-> bezcenne. stop.
kiełbacha i bigosik pierwsza klasa. stop. tak wyglądała pierwsza wizyta w poznaniu. stop.
PS. Pozdrowienia dla nowego kolegi z forum - Piotrka (rabarbar) i jego pilotów. stop.
_________________ 0-1
rabarbar [Usunięty]
Wysłany: Sob 15 Lis, 2008
Dorzuce 3 grosze
Pojechalim na zimówkach(letnia michelka została rozwalona we wtorek),fatalna decyzja,chujnia na mokrym,suchym i błocie.
Na P1 złapalismy kapcia-taryfa
Reszte jechalismy na starej,zdartej zapasówce ,chyba 165,Wiec duzo jazdy bokiem,a tam gdzie ciasno to asekuracyjnie
Miejscowe subarki sie nie popisały,na kartingu w najlepszym przejezdzie(nie klasyfikowanym),jadąc na oponce od roweru i pieknie driftując we wszystkich prawych zakretach, zblizylismy sie do ich wyników
Ogólnie jak na pierwszy start to chyba niezle bylo,choc mogło byc lepiej gdybym sie nie spinał
aha,male straty-zdarta felga,przerysowany zderzak i pęknięty błotnik
PS.Pozdrowienia i DUZE GRATKI dla Stf
auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Pon 17 Lis, 2008
No gratki ziom, ja się też pochwalę. W sobotę też upalałem na Cynamonowym Slajdzie, który odbywał się w Słomczynie i okolicach. Łącznie 5 prób, z czego jedna oczywiście na torze. Ogólnie mega hardcor, jeśli chodzi o warnki i nawierzchnię, torowa ośka nie miala tam czego szukać. Łącznie złapaliśmy 3 kapcie i zaliczyliśby pobocze na pierwszym winku, na torze - tam gdzie są trybuny
Ps. Zapomniałem powiedzieć, że upalaliśmy Subaryną, a ja byłem pilotem (kiepskim pilotem)
auto: espace i rs
silnik:: 175 i 265
moc: 175 i 265km Pomógł: 30 razy Dołączył: 22 Lip 2006 Skąd: P-no
rasta napisał/a:
No gratki ziom, ja się też pochwalę. W sobotę też upalałem na Cynamonowym Slajdzie, który odbywał się w Słomczynie i okolicach. Łącznie 5 prób, z czego jedna oczywiście na torze. Ogólnie mega hardcor, jeśli chodzi o warnki i nawierzchnię, torowa ośka nie miala tam czego szukać. Łącznie złapaliśmy 3 kapcie i zaliczyliśby pobocze na pierwszym winku, na torze - tam gdzie są trybuny
Ps. Zapomniałem powiedzieć, że upalaliśmy Subaryną, a ja byłem pilotem (kiepskim pilotem)
o moj kumpel nowym sti tam tez jezdzil i nawet jakis pucharek wychaczyl...
edit:
ps.aaaa zaraz moze Ty znasz Macka Michalczuka, ktory kiedys mial biala astre turbo zrobiona przez Promotora?
auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
FreeMan napisał/a:
ps.aaaa zaraz moze Ty znasz Macka Michalczuka, ktory kiedys mial biala astre turbo zrobiona przez Promotora?
Osobiście nie ale wiem, o którą Astrę chodzi, swego czasu był niezły dym jak przejął ją nowy właciciel. Mój kumpel pomagał ją ponownie składać w OBR...
Ale powiem, wam jedno pierwszy raz ciąłem >100 km/h polną drogą, jestem pod mega wrażeniem tego co potrafi Impreza w rękach ogarniętego kierownika
_________________ 658,94:1 - nezoP
Ostatnio zmieniony przez rasta Pon 17 Lis, 2008, w całości zmieniany 1 raz
Marcel [Usunięty]
CHRZANEK napisał/a:
rasta napisał/a:
ja byłem pilotem (kiepskim pilotem)
Co sie zgadza to sie zgadza
no to juz kolejna osoba która mowi ze rasta nie mógł sie odnaleźć