Jechało za mną jakies audi , czarne, w lusterku widzialem szerokie blotniki... nie znam sie.
Zjazd w łazienkowskiej na wislostradę zdecydowanie na otro, audi jakos zostalo, po czym na prostej mocno przyspieszylo - pomyslalem ze urazilem czyjes ego - nic to. Jako ze aut na kazdym pasie bylo sporo, na odcinku do tunelu ruch byl raczej zachowawczy. Przejechalem pod poniatowskim i jak zwykle pelna bomba na lewym pasie az do tunelu. Jakiez bylo moje zdziwienie gdy owe czarne Audi a w nim dwoch panow z grubymi szyjami usiadlo na moim zderzaku... i tak do 20km/h do konca wyjazdu z tunelu. Przed wjazdem na gore podziekowalem i zjechalem na srodkowy bo nie trzeba mi dodatkowych punktow.
Audi okazalo sie kombi i mialo pare rur wiecej niz standardowe a4.
Badi pocieszył mnie ze taki kill to zaden wstyd.
Jeszcze sie spotkamy - pomyslalem sobie.
Epizod Nowy Civi Type-R lub Type-S
Zeromskiego w kierunku Armii Krajowej
http://www.zumi.pl/namapi...&type=1&scale=3
Wracajac z Wawrzyszewa na swiatlach przy Reymonta stanal obok nas nowy civiczek w barwach auto witolin, za kierownicą młody przemęczony pracą czlowiek w garniturze.
Zielone, ruszył jakos potem wyrwał, moj instynkt zostal uspiony ale doszedłem i zlomotałem na trójce. Na swiatlach ow mlody czlowiek opuscil szybe i usmiechem na twarzy zapytal jaki silnik, odpowiedzialem ze spokojem b16a, na co rozesmial sie i pogratulowal. Podziekowal swiatlami, potem ja jeszcze awaryjnymi, troche polatalismy po marymonckiej i ostatecznie pan się pozegnal za halą M., zobaczylem pierwszy raz jego tył i znaczek type-costam. Tak sobie mysle ze raczej to byl types. Naszla mnie taka mysl ze nowy typer powinien sie nazywac co najwyzej vti.
Dojazd do ronda przy basenia polonez. Prawym pasem smignelo mi niskie zolte audi, szeroka guma, znaczka nie bylo, wyglad muskularny. s3 pomyslalem.
Pan z audi oczywiscie zajal prawy cwaniacki pas ktory zaraz sie konczy, ja mialem pole position na lewym pasie.
Zielone, raz dwa trzy i audi gdzies tam daleko pnie sie miedzy pasami.
To nie bylo s3 tylko jakies chu.j wie co, pomyslalem sobie.