nie wiem czy pamiętacie czasy, w których Loeb nie był najlepszym kierowcą i udawało mu się na asfalcie jedynie powalczyć - wygrywał rajd Niemiec - na reszcie była dupa.
Zapowiadano już wtedy, że jak się nauczy na szutrach, to pozamiata w stawce i po 5 latach mamy pięciokrotnego mistrza świata ... i z Citroena, który nie wiódł prymu w WRC zrobił wielokrotnego mistrza konstruktorów
nie wiem czy pamiętacie czasy, w których Loeb nie był najlepszym kierowcą i udawało mu się na asfalcie jedynie powalczyć - wygrywał rajd Niemiec - na reszcie była dupa.
Zapowiadano już wtedy, że jak się nauczy na szutrach, to pozamiata w stawce i po 5 latach mamy pięciokrotnego mistrza świata ... i z Citroena, który nie wiódł prymu w WRC zrobił wielokrotnego mistrza konstruktorów
Ja pamiętam tyle, że wcześniej dawał radę w saxo... i jak w Monte pojechał z Colinem i Sainzem to pozamiatali 3 pierwsze miejsca Xsarami
udawało mu się na asfalcie jedynie powalczyć - wygrywał rajd Niemiec - na reszcie była dupa.
hola hola... cofnij sie do tego samego sezonu ale pierwszego rajdu... czyli Monte... Loeb walczyl jak rowny z rownym z Makinenem, ładował mu wtedy ostro, przegrał z powodu bledu zespolu. Potem faktycznie Dojczland i wspaniala walka z Burnsem, wygrywali na przemian odcinki, lepszy okazal sie Loeb. Dla mnie punktem zwrotnym w karierze byl sezon 2003, wtedy dzieki Sainzowi i Colinowi sporo sie nauczyl. Ze gosc ma zadatki na wielkiego mistrza okazalo sie w Szwecji 04... gosc ktory do tej pory nie wygral rajdu na luznej nawierzchni laduje skandynawow na sniegu... musial zostac wielka gwiazda predzej czy pozniej.
Dla mnie osobiście WRC jest już nudne jak cholera,dlatego też przerzuciłem się w oglądaniu na IRC.Dzieje się tam o wiele więcej(ciągłe przetasowania),co ciekawe na eurosport 2 są nawet relacje live,a samochody s2000 w rękach najlepszych latają pięknymi bokami
Czemu niestety? IRC jest swietna alternatywa, mnostwo kierowcow w blizniaczych samochodach ktorzy moga walczyc o zwyciestwo. Powiem wam ze Barum robilo wrazenie, dawno nie widzialem tak szybko jadacej i wyrownanej stawki.
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 04 Lis, 2008
to ja wam powiem ze jezeli chodzi o nude to na pewno nie mozna sie nudzic ogladajac superbajki - wczoraj w motorsporcie (Eurosport) pokazali wszystkie ciekawe momenty z jednego wyscigu - wygranym byl jak gosciu wyprzedzajac na prostej startowej chcial udezyc innego w kask