droga powrotna z bedzina minela nam w szybkim tempie, odwiozlem fydiego po samochód, zrobilismy bk przed jutrzejszym kjsem i nie wiem czy nie szybszym tempem podarzalismy przez miasto, 120-130-140 nie pasuje mi ze vts z daleka mnie bardzo szybko dochodzi, jak byl na mojej wysokosci spialem 4... jeszcze krotki sprint 160 na szczycie hamowanie i swiatla... fydi został na prawym, ja wskoczyłem na lewy, szyba w dół...
-jechałes na 4?
-tak
-no a ja na 5... tepy chuju to na zielone tylko do tablicy fotoradar
-ok to na zielone....
stoimy na swiatlach, stoimy, w miedzyczasie przed nami skrzyzowanie przecina czarny vts ze znaczkami 16v na boku, uzytkownicy samochodu spogladaja w naszym kierunku po czym jada dalej w swoja strone...
jest żółte... u mnie 3.5 k rpm... r888 z przodu... zielone... toyo robi swoje obroty spadaja ponizej 3 k ale i tak xsi startuje o pol dlugosci szybciej niz vts... do konca 1 jestem juz cala dlugosc przed saxem, 2 idziemy rowno, 3 saxo zaczyna sie ze mna zrownywac... 4 hamowanie znak fotoradar... fydi sie tłumaczy ze zmulił start... ja sie z niego smieje hehe
pozdro.
p.s. ja nie twierdze ze pug jest szybszy niz seryjny vts... tak jak saxorulez nie twierdzil ze jego saxo zjadalo ctr'y... po prostu cieszy mnie ze w sprzyjajacych okolicznosciach mozna nawiazac walke.
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Sob 31 Maj, 2008
Łukasz pomógł za dolocik i pomoc... pewnie bedziemy w kontakcie... musze pyknac fotki tego kolektora zebys moze stwierdzil co to jest... i musze go owinac tasma chyba czy cos bo mi sie stopi wszystko pod maska od niego
ok... ustawki xsi vs. vts fydiego ciag dalszy... na 13x59 saxo jest duzo dynamiczniejsze 1 idziemy rowno, 2 zaczyna mi odjezdzac, 3 to juz prawie 2 dlugosci samochodu saxo jest przed xsi...
p.s. w drodze powrotnej z kartow skilowal nas ford ka! poprawilem sobie humor na galancie i corsie
p.s.2. "ty zawsze ciagniesz łape na skrzyzowaniach?"