auto: stara beta
silnik:: ...
moc: 280km Pomógł: 63 razy Dołączył: 29 Mar 2006 Skąd: olkusz
Wysłany: Sob 30 Sie, 2008
ja jeszcze raz cos napisze bo ten pierwszy post jakis taki z dupy
SKUTER BARTA MISTRZ zreszta napierdalanie dostawczakiem tez mistrz janusz i montaz chlodnicy na trytytkach mistrz! czemu tak wczesnie wpinales trojke ?:D
fydi i altoneny na prostej mistrz mi i zona - jakis taki spokojny byles dzis mi? i tak wiesz co do ciebie czuje dzon miał maly obiektyw
dziwi mnie jedna rzecz - nie wysral sie zaden francuz
do nastepnego
Ostatnio zmieniony przez michool_vt Nie 31 Sie, 2008, w całości zmieniany 1 raz
wytlumaczenie: nie wiem jakim cudem zrobilem taki czas.. poprostu saxo jechalo, kleilo, nie ciekło (panziutek z 'ziutek motorsport' sie spisał)
moj poprzedni czas na wyrazowie to 44,40 takze progres dosyc konkretny...
ale i tak moimi mistrzami zostaną mi i dzon nikt tak nei tnie zakretow jak oni
No no, dorobię też cześć wyrazowską w wolnej chwili. Tylko nie dziś bo trochę popiłem wczoraj i jak zaczynam używać mózgu to boli, a w szkole zawsze mówili ze myślenie nie boli i jak zwykle KŁAMALI!!!
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Nie 31 Sie, 2008
Loko napisał/a:
Dziwko nie gadaj mi tu ze jesteś szcześliwy, kiedy michool zrobil cie na mieko
to co mam napisać, że mu doje.bię?
...niech tylko se jakieś gumy sprawię normalne...
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Nie 31 Sie, 2008
ja chciałbym bardzo podziekowac bartowi który podarowił mi pzrepiekne gumki co do postu michoola.... to jakto sie nic ein wysrało jak ja chciałem chłodnce zgubic a jak wam mówiłem ze cos mi bije na tym dziurawym dochamowaniu to to twierdziliscie ze nic ein słychac..:D a teraz moja chłodnica jest na trytytkach do zderzaka zamocowana a trójke tak wcześnie wbijałem bo ja mometem jezdze..:D i powyzej 5500 rpm nic sie nie dzieje...;p i gratki za niezły czas, swoja droga to jak z Toba jechałem to nieźle motyla noga sobie po tym torze...:D
P.S m, masz bardzo przyjemny uścisk suta