Qrrrrrrva, zaraz komuś doyebie...
Z pół godziny opisywałem killa, który mi się dziś trafił. Próbowałem go wysłać, ale skończyła się sesja i straciłem wszystko... Pipa ze mnie, że nie skopiowałem.
Opiszę jednak w skrócie jeszcze raz:
1. NCCRS = Nowy Czarny Clio RS
2. NCCTR = Nowy Czarny Civic Type'R
3. Dziś na Sobieskiego. Start ze świateł. Start spokojny, ale zaraz po starcie w palnik. Do połowy trójki clio 1,5 długości z przodu.
4. Ja sam, w CTR kierowca z dziewczyną.
5. Mam świadka - jechal za nami mój kolega i wszystko widział
6. Kierownik nic nie zeznał, po prostu sobie pojechał. Świadkowie twierdzą, że się ścigał
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Nie 29 Cze, 2008
Marek23,
w drugim tygodniu sierpnia bede robił testy takeigo auta - zakłądamy wydech, wkładke filtra - liczymy na jakieś + 10KM do tego dojdzie remap ale to pózniej.
Myślę że z takimi modami to auto nie jest jeszcze killerem na prostym ale już na torze lub krętym poczujesz te dodatkowe kilka KM
Andrzej gratki bo jak wiadomo nowy CTR w sumie jakis wolny nie jest
_________________ when the flag drops the bullshit stops
"nie wydaje mnie siem".
Z twoim jechaliśmy z rolowańca, z tym właściwie ze startu. O ile z twoim było dość równo o tyle teraz odchodziłem wyraźnie. Tym razem wyłączyłem klimę i kontrolę trakcji (nauczony doświadczeniem z passatem)
Podsumowując, mam wrażenie, że Twój jest sporo szybszy.
w drugim tygodniu sierpnia bede robił testy takeigo auta - zakłądamy wydech, wkładke filtra - liczymy na jakieś + 10KM do tego dojdzie remap ale to pózniej.
Po przejażdże wersją R27 mam bardzo pozytywne wspomnienia. Keep me updated...
Sprzedać paska i kupić takiego Sporta Czasem mi takie głupie myśli chodzą po głowie.
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Wto 01 Lip, 2008
Andriuuuu gratki duze
a co do pisania ponad pol godziny to mialem to samo
znam ten bul jak piszesz i wszystko poooszlooo !! !!
A z tym ctr-em to pewnie po zakretach jezdziles dlatego dostal albo przynajmiej jeden malutki luk byl
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Wto 01 Lip, 2008
eM napisał/a:
a doyebac Ci beju? :)
hihihihihi.
na ch....j sie wozisz??kurna jestes woźny?? ;d ;d
A tak powaznie napisalem to tylko po to bo wiedzialem,ze tylko jedna osoba zareaguje na moja riposte ;d ;d ;d
Pokój mój ty druchu ;d ;d ;d
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)