auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pią 01 Sie, 2008
Nie to, że jakaś presja jest, nic z tych rzeczy...
- dodał mi pakując śpiwór
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Sob 02 Sie, 2008
CLIO KRZYSIA MA PRZECUDNY DZWIĘK
CHRZANEK JEDZI NA MAXA NDUNO ALE SKUTECZNIE
golf stefana sie masakrycznie napędza ...
moje odczucie po oglądaniu filmów ...
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Sob 02 Sie, 2008
zrobmy konkurs na film!!! !!!!
kto moze robi byle jaki film byle jaki czas trwania ale jedna zasada - uzyc tego co zapodal rasta. Kaman!! (najebalem sie)
niechce nikogo uczyc ... bo sam robie duzo bledow itd... ale z tego co widze dosyc przecietnie wykorzystujecie tor. jak bedziecie kolejnym razem sami mierzcie czas na stoperach i starajcie sie porownywac czasy i tor jazdy napewno zobaczycie gdzie tracicie
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
niechce nikogo uczyc ... bo sam robie duzo bledow itd... ale z tego co widze dosyc przecietnie wykorzystujecie tor. jak bedziecie kolejnym razem sami mierzcie czas na stoperach i starajcie sie porownywac czasy i tor jazdy napewno zobaczycie gdzie tracicie
Może rozwiń konkretnie...bo sam chętnie poczytam szykując się na następny wypad.
I jeszcze podaj czas jaki masz na tej konfiguracji, żeby mieć jakiś punkt odniesienia.
Opisz jeden filmik konkretnie, jakie błedy w torze jazdy i będzie gitara.
troche malo z tych filmow widac zeby byl jakis punkt odniesienia ale np. na 2 filmie 9 sek clio za wczesnei skreca ok 45 nie wiem jak wypościł . wiadomo opony zawias itd. dla porownania taka kofniguracje jak wy jezdzicie yaris seria 1.3 pokonal w 1.10 sek (kierowca bardzo oragniający) a najszybszy motor tego dnia mial chyba 58 sek kazdy ma swoj sposob na jazde itd. tor jest szeroki wiec warto wykorzystywac cala szerokosc toru chociaz nie zawsze
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.