auto: espace i rs
silnik:: 175 i 265
moc: 175 i 265km Pomógł: 30 razy Dołączył: 22 Lip 2006 Skąd: P-no
Wysłany: Czw 19 Cze, 2008 Road to KFC...
Tocze sie Pulawska z Piaseczna w stroen W-wy... zmeczony po calym dniu ciezkiej pracy. Mysle sobie jak bardzo mi sie nie chce, niechciec i wogole....
Jade napelnic brzuszek w KFC i to jest moj glowny cel na dzisiejszy wieczor...
Jest kolo 22:00, na wysokoscie Auchan, na nawym swierzym asfalcie dostrzegam srebrnego 350Z. Mysle sobie ze pewnie znowu jakis Gerjawit jedzie i nie da sie podpusci.... Jakie jest moje zdziwienie kiedy stajemy na swiatlach pod Chodzeniem , ja skrajnie prawy 350Z srodek i szybka w 350Z zjezdza na dol....
Okazuje sie ze to oj kolega z czasow liceum...
Wymienilismy uprzejmosci tak luzno rzucam na koniec ze fajny ma samochod i ze moze sie sprawdzimy... Odpowiedz brzmi OK.
Przeciez co to dla niego zmiesc taka mala mydelniczke z powierzhni ziemi...
Ta jego pewnosc powoduje ze rusza na pomaranczowym, wiec ja ogien za nim.
Na koncu pierwszego biegu jestem juz dlugosc przed nim.
Wbijam drugi bieg (idealnie) , odchodze jeszcze o dlugosc, tak ze widze go juz w srodkowym lusterku.
Trzeci bieg do konca nic sie nie zminia.
Czwarty bieg. Przekraczamy 17 i widze ze Nysa zaczyna sie zblizac, 180 mija mnie i odjezdza na dlugosc...... 20 i konczymy wyscig .
Zostaje pozdrowiony swiatlami awaryjnymi... eh....
auto: maluch
silnik:: jeden sześć
moc: okurzaczkm Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Lip 2006 Skąd: Zachodniopomorskie
Wysłany: Pią 20 Cze, 2008
Gratulacje killa ! Powyżej 17 się nie liczy Moralnie jesteś zwyciężcą
Śmieszą mnie ludkowie którzy chcą się próbować kto ma większą prekość max i czują się najszybsi na wiosce. Olać ich.
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
masakra jakaś, nawet nie widać po Twoim opisie żebyś się jakoś cieszył, że cliaczem naklepałeś taką furke jak 350z...
w dodatku na starcie skarciłeś go strasznie, pięknie Ci chodzi to clio
auto: espace i rs
silnik:: 175 i 265
moc: 175 i 265km Pomógł: 30 razy Dołączył: 22 Lip 2006 Skąd: P-no
Dzieki Panowie. Generalnie na 1/4 mili dostal porzadnie, bo ja koncze cwiartke z predkoscia 160-165km/h.
Wiadomo rowniez ze predkoscia max , nie mam szans z nim wygrac... ale naprawde milo sie poczulem ogladajac nyse we wstecznym lusterku.
Michał napisał/a:
ps. ania juz nie gotuje ??
Ania jest od tygodnia na morzem w Spa... a to jest jedyna okazja w ciagu roku kiedy moge pojesc fast foody.
sharxhunter napisał/a:
masakra jakaś, nawet nie widać po Twoim opisie żebyś się jakoś cieszył, że cliaczem naklepałeś taką furke jak 350z...
w dodatku na starcie skarciłeś go strasznie, pięknie Ci chodzi to clio
Zmeczony bylem jak to pisalem.
Cieszylem sie jak dziecko
kufa. kiedyś miałem możliwość startu z 350z 286km w automacie. udało się ale minimalnie. tutaj widzę, że klepnąłeś go "okazale" i bez wątpliwości... nice. ciekawe czy to było 280 czy 300... jeśli 300 to jestem pod dużym wrażeniem i szukam wymówki na start z Tobą w poniedziałek