auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Czw 29 Maj, 2008
Gdzie jest kurwa kurwa kurwa Mabz????
Bo ciekawosc mnie rozpiera co napisze, ide na dwor zniszczyc jakis przystanek...
mAbZ [Usunięty]
Wysłany: Pią 30 Maj, 2008
k-mart napisał/a:
Gdzie jest motyla noga motyla noga motyla noga Mabz????
Bo ciekawosc mnie rozpiera co napisze, ide na dwor zniszczyc jakis przystanek...
Spoko, spoko wandalu jeden
Jak ten CTR miał tyle koni to był porządnie dłubnięty: wymienione wałki.
A że Golf Stf też jest porządnie dłubnięty no to w końcu miał godnego przeciwnika
mówię o tym, ze przyrost w 1.8T rzędu 20-25% jest osiągany nakładem pracy podobnym do założenia dolotu w ctr. w moim przekonaniu słowo "dłubnięty" w tym przypadku jest mało adekwatne do osiągniętych wyników.
_________________ 0-1
Ostatnio zmieniony przez Stf Pią 30 Maj, 2008, w całości zmieniany 1 raz
mAbZ [Usunięty]
Bez przesady, zimny dolot w CTR daje średnio jakieś 8 KM.
Każdy przedszkolak wie, że turbo bez porównania łatwiej podkręcić.
Zwiększ ciśnienie i dawaj go
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
dzik napisał/a:
Dla mnie golf ma przewage taka ze mozna nim spokojnie pojechac z dziewczyna na wakacje i nie bedzie awantury o glosny wydech.
Taka wada NA.
Ale to nie jest Dziku temat o jezdzeniu z dziewczynami na wakacje
Choc rzeczywiscie takie turbo z dluga skrzynią jest NICE na szybkie przejazdy - fakt.
Ten temat byl niepelny bez "zadymy" oraz bitwy na kije
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Ten Ctr musial miec minimum +260KM. Widzialem jak odpycha sie golf Stf'a, sorry ale 245KM w porownaniu do golfa stoi w miejscu.
A ogolnie jest jak napisal Dzik:
robisz lajtowe mody w golfie, samochod jedzie, skreca i mozna go uzytkowac kazdego dnia w miescie czy tez w dluzszej trasie.
CTR za to staje sie nie uzyteczny: vtec drze sie jakby silnik mial sie zaraz rozleciec, a by wogole jechal trzeba go krecic do min 5000rpm