PS sorry ale dla mnie superb to było takie auto dla czerstwiaka z ogorzałą mordą w drogim garniturze, który uwielbia tłumaczyć podobieństwa octavii i passata żeby usprawiedliwić swój wybór. w biedniejszej wersji kolo w czapce z daszkiem tłumaczy się z kupna fabii bo to przecież golf tylko tańszy
Ostatnio zmieniony przez KonradMK Śro 28 Maj, 2008, w całości zmieniany 1 raz
Takich co zaczynali sprzedając na łóżku polowym na stadionie
dokładnie. fura za 100 tysi zajebana cała truskawkami albo kwiatami
mikson [Usunięty]
Wysłany: Śro 28 Maj, 2008
kondziu hahahha dobre
no właśnie dla mnie camry jest kawałkiem solidnego auta i nic więcej, jest duża i ma kawał silnika ale nic więcej, też nie rozumiem nalotu na camry, zawsze to był tapczan bez większych emocji, co do superba to dla mnie to jest generalnie taki passat z innym dizajnem i tyle, te same silniki, taki sam komfort podobna cena ,,
superb ma jedna jedyna ciekawa ceche - miliardy zylionow przestrzeni na nogi dla pasazerow z tylu. Ciekawe, czy ktos to kiedys porownywal z innymi autami - obstawiam, ze celuje w klase lux.
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Śro 28 Maj, 2008
Marku - w latach 90 to mało kogo było stać w wawie na camre ... A dolewając oliwy, to ci powiem ze teraz kazdy handlarzyna w wawie jedzi paskiem takim jak ty masz ( TAK BADI moze i wysoki jesteś, ale moja masa niszczy twoją , niski-krępy !! A DZIA !! ) Żeby jeszcze mocniej uderzyć , nawet w siebie, moj stary jedzi paskiem , a na carme nie było go stać juz ( mówimy o nowych furencjach ) Mareczku, nie znasz realii Warszawskich.
A superp , wolałbym tą poprzednią. Ta nowa jest obrzydliwa z tyłu ...
Marku - w latach 90 to mało kogo było stać w wawie na camre ... A dolewając oliwy, to ci powiem ze teraz kazdy handlarzyna w wawie jedzi paskiem takim jak ty masz ( TAK BADI moze i wysoki jesteś, ale moja masa niszczy twoją , niski-krępy !! A DZIA !! ) Żeby jeszcze mocniej uderzyć , nawet w siebie, moj stary jedzi paskiem , a na carme nie było go stać juz ( mówimy o nowych furencjach ) Mareczku, nie znasz realii Warszawskich.
A superp , wolałbym tą poprzednią. Ta nowa jest obrzydliwa z tyłu ...
Dzisiaj jest dzień dogadywania. Ziombel, ja jeżdżę paskiem, bo ptrzebuje kombi w dieslu, stosunkowo szybkie i żeby się nie psuło. I chóc pasek to tylko pasek, to se te Camry nie może obok niego stanąć. I nie wiem co do tego mają realia warszawskie. Marna Camry zawsze nią będzie. Sorry, ziom. Na furach to Ty się cienko znasz, więc w tym temacie nie jesteś partnerem do dyskusji. U nas się jeździ MB, Audi i Bmw. Jak u Ciebie się jaraja Camry to wyrazy współczucia. Love
PS. Tak czytam hasła typu "handlarzyna,itd" i się zastanawiam czy tu na forum wszyscy w radach nadzorczych zasiadają, że tak po zwykłych ludziach jadą...