auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pią 23 Maj, 2008
Janusz napisał/a:
(nawet na zwykłym rondzie bokiem pande stawia.. )
zarzuciło nas, chyba jakiś olej był rozlany
k-mart napisał/a:
KRAKOW skreca i to jak!
nie, nie - narkotyków nie było! Zażywasz - przegrywasz!
strick napisał/a:
k-mart napisał/a:
to mi sie podoba!
Skad wiesz co MI sie podoba?
dobrze gada - to mi się podoba!
Big respect dla Ade - po raz pierwszy ktoś mnie tak słuchał! Yeah! Gdyby tylko astma jakąś przyczepność miała z przodu...
Michool - jesteś przekot, yeah!
106 - fotki gwałcą i mordują, ogień!
strick napisał/a:
k-mart napisał/a:
to mi sie podoba!
Skad wiesz co MI sie podoba?
dobrze gada - to mi się podoba!
Big respect dla Ade - po raz pierwszy ktoś mnie tak słuchał! Yeah! Gdyby tylko astma jakąś przyczepność miała z przodu...
Michool - jesteś przekot, yeah!
106 - fotki gwałcą i mordują, ogień!
jak efekty sa to slucha:d prawie 2 sek poprawy:]
a co do tego co mowilem, ze auto jest szybsze od reszty to jednak chyba miales racje bo cos sie zjebalo:D a ja mylalem, ze poprostu sie przyzwyczailem do mocy sprawdzilem pozniej na 1/4:d i jednak nie jedzie wogole
wiec wszytkiemu winny jest brak mocy a ja jestem zajebisty:D
obudzilismy sie, jestesmy po wspolnym sniadanku, chlopaki sie poopijali loko zafundowal nam ciekawa przejazdke saxem fydiego po krk a potem od nas uciekl
bylo zajebiscie, poskrecalismy, wspolny grill i alkoholizowanie sie, dziekowka.
po telefonicznej rozmowie z markiem ustalone nastepny post z upalaniem u niego, wszyscy sa za.
mi -> pamietaj o sprezynach, moge Ci je dostarczyc jakos albo przy nastepnym spotkaniu, nie wiem czy Ci sie nadadza do czegos, zlookaj w moim pimpie jak wygladal moj pug na nich (mialem przerobione kolumny tak zeby springi pasowaly)
1:30:70
silnik:: ...
moc: 280km Pomógł: 63 razy Dołączył: 29 Mar 2006 Skąd: olkusz
aaaa po 4godzinnym spocie/upalaniu powedrowalismy do 'paprotkowego krolestwa' (czyli do mnie) był grill i picie
pare fotek: (filmikow nie wstawie bo sa za mocne )
fydi
michool_vt napisał/a:
dobrze ze nie przyjechales gti bo byloby pozamiatane
1. na wyrazowie nie ja zamiatałem
2. 1.19 raczej poza moim zasięgiem niestety
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
i po czasach wszytsko jasne..:D foka jest najszybsiejsza, tylko kierownik niedomaga Grzecho ma fajowe saxo... które leje nawet moja foke na prostej... a ade, ade ma śmieszny dres...
Marcel [Usunięty]
no panowie ładnie to tak po nocy dzwnonic i budzic kolegów
i po czasach wszytsko jasne..:D foka jest najszybsiejsza, tylko kierownik niedomaga Grzecho ma fajowe saxo... które leje nawet moja foke na prostej... a ade, ade ma śmieszny dres...
odstosunkuj sie od mojego stroju swiateczno wyjsciowego:D
jak cos to mam kolegow co tez maja takie ciuszki:D