Pzmot wygrywa często Type R poprzedniej generacji. Co prawda jeździ już Clio R3 pod wodzą Boruty i chyba Sawickiego, ale przegrywają bardzo. Wiadomo, że akurat Ci dwaj to cioty nie kierowcy, ale fakt faktem...
Rasta, moje clio już się dopytuje kiedy go wezmę na tor i poznam z Twoim Zetec Turbo Na następny track day przedstawię twą kandydaturę, bo inaczej moja clówka się załamie...
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Śro 14 Maj, 2008
Ale moment moment, czy ktoś zna jakiegoś światowej sławy kierowce japońskiego czy to w wyścigach czy w rajdach?
Francuskiego to owszem i to nie jednego:
Alain Prost
Sébastien Loeb
Sébastien Bourdais
Didier Auriol
Gilles Panizzi
Jean-Louis Schlesser
François Delecour
Jean Ragnotti
Philippe Bugalski
Więc jak ludzie którzy nie umieją jeździć mogą zbudować auto które skręca, pomijam subaru i mitshubishi, bo to od dawna wiadomo ze dla tych firm testują kierowcy z francji
auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Śro 14 Maj, 2008
Marek23 napisał/a:
Rasta, moje clio już się dopytuje kiedy go wezmę na tor i poznam z Twoim Zetec Turbo Na następny track day przedstawię twą kandydaturę, bo inaczej moja clówka się załamie...
Z przyjemnością, ostatnio trenowałem na Torze Poznań i przegrałem tylko z gościem w Hondzie no ale chłopak ma licencję oraz był na slikach, i w kabinie oprócz kiery i jednego kubełka nic nie było, a ja jechałem seryjnym Morsem co na autostradzie więcej jak 180 nie chciał polecieć
PS. Koloesiowi jak zmierzyli wydech to wyszło ~130 Db
_________________ 658,94:1 - nezoP
mAbZ [Usunięty]
Wysłany: Czw 15 Maj, 2008
BaRtO_206GT napisał/a:
widzisz mabz jestes tak zapatrzony w ctr'a ze nie widzisz swiata poza nim
Nawet nie wiesz, jak się mylisz Bez przerwy rozglądam się za innym autem.
Mam zamiar sprzedać CTR-a za parę miesięcy, najpóźniej na wiosnę.
BaRtO_206GT napisał/a:
nie jestes w stanie przyjac do wiadomosci ze ctr mogl z kims przegrac!!!
Z sobie tylko znanych powodów wrzucasz wszystkich Hondziarzy do jednego wora.
Przejrzyj sobie ten wątek jeszcze raz ale tym razem bądź uprzejmy nie ignorować tych
PARU miejsc, w których gratulowałem Stf
BaRtO_206GT napisał/a:
Nie wiem jakie tu kur.wa jest szczescie, Golf jest szybki a CTR PRZEGRAŁ i przyjmij to do wiadomosci.
Ale Lenny napisał, że się NIE ŚCIGAŁ tylko robił slajdy
Gdy obaj kierowcy będą świadomi tego że się ścigają, wtedy bęzie można coś powiedzieć.
Poza tym jak zwykle gratuluję kultury wypowiedzi.
BaRtO_206GT napisał/a:
P.S. Nie wiem jak w szwecji ale u nas 220 konny ctr nie robi totalnie na nikim wrazenia
A czy ja się człowieczku chwalę moim autem albo adresem? Idź lecz te kompleksy.
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Czw 15 Maj, 2008
mAbZ napisał/a:
BaRtO_206GT napisał/a:
widzisz mabz jestes tak zapatrzony w ctr'a ze nie widzisz swiata poza nim
BaRtO_206GT napisał/a:
nie jestes w stanie przyjac do wiadomosci ze ctr mogl z kims przegrac!!!
przeczytałem cały ten wątek i dokładnie takie odniosłem wrażenie, nie pierwszy raz zresztą.