auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Śro 14 Maj, 2008
hehehe, niezle Gokart przyznaje
Zdjec samochodow nie ma, nie chcialem ganiac klientowi po garazu i robic fotek tu i tam...
Jak pisalem: nastepnym razem bedzie sesja alpejska oraz szlak bunkrow.
Olek [Usunięty]
no to kozacko , poznałes Alpejskiego dziatka Alpine , cudownie że są tacy ludzie
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Marcin..
bo K-Mart zbyt oficjalnie, a nie znamy sie tak dobrze zebym mogl powiedziec Pudzian..
to co zobaczylem na tych trzech niewielkich fotkach.. po prostu wprawilo mnie w oslupienie. osobiscie bardzo kocham UK (przez to miejsce, w ktorym spedzilem prawie pol roku..) i nie widzialem lepszego miejsca na ziemi do mieszkania.. ale te 3 sniegowe zdjecia rozlozyly mnie na lopatki! bierz mnie! jestem teraz przepelniony zazdroscia i podziwem zarazem.. zazdrosc mobilizuje, podziw dopinguje.. teraz juz wiem, ze sie kiedys tam spotkamy
z reszta mam u Ciebie dlug i wypadaloby postawic Ci jakies piwko.. w Lublinie nie bylo za bardzo mozliwosci..
powiem to jeszcze raz.. juz bardzo dawno nic tak na mnie nie wplynelo jak te trzy zdjatka..
mega,
mega,
imponujace.
naprawde fajnie.
pzdr.
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Kuba,
milo mi
Nie wiem czy mowilem to tez do Ciebie ale zapraszalem juz pare osob z naszego klubu.
Niektorzy mnie nie lubia i nie chca wpasc, inni z tego co wiem maja ochote.
Wiec nic jak dogadac sie i wpadac kiedy tylko chcecie, w 3 czy wiecej osob wyjazd samochodem nie bedzie juz az tak drogi.
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Czw 15 Maj, 2008
Bad-i napisał/a:
p.s. czy to oznacza ze Adaś ma już tylko 5 dni ??
On zawsze ma 5 dni
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)