Dzis widzialem biale Evo X. Z przodu jest o wiele bardziej agresywny, z tylu jest troche gorzej niz w 7,8,9 ale tragedii nie ma. Z boku wyglada mniejszy, bardziej kompaktowy, ogolnie auto robi wrazenie. Mistrz
auto: maluch
silnik:: jeden sześć
moc: okurzaczkm Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Lip 2006 Skąd: Zachodniopomorskie
Wysłany: Wto 15 Kwi, 2008
ale nie liczą się tylko cyferki na torze a mi charakterystyka prowadzenia EVO się podoba - jak pełne RWD . STI understeer, udnersteer, nuda, nuda, nuda....
ale nie liczą się tylko cyferki na torze a mi charakterystyka prowadzenia EVO się podoba - jak pełne RWD . STI understeer, udnersteer, nuda, nuda, nuda...
Doladnie. Ja bardzo lubie Subaru i nawet nowe STI mi podchodzi. Ale misiek jest lepszy, nadsterownosc jaka daje jego naped jest mistrzowska. Ale mAbZ czy K-mart choc to widza
na filmku to nigdy nie przyznaja racji. Rozumiem, ze wszyscy mamy fwd i ryjemy przodem, ale 4wd takie nie musi byc. Zdejmijcie klapki z oczu.
To sie przypatrz. Evo bez rzucania jedzie jak rwd, STI ryje przodem.
mAbZ [Usunięty]
Wysłany: Wto 15 Kwi, 2008
Marek23 napisał/a:
mAbZ czy K-mart choc to widza na filmku to nigdy nie przyznaja racji.
Rozumiem, ze wszyscy mamy fwd i ryjemy przodem, ale 4wd takie nie musi byc. Zdejmijcie klapki z oczu.
Widzę i przyznaję - ryje aż się przykro robi. Ale coś mi się zdaje, że to wideo jest grubymi nićmi szyte.
Bo wierzyć mi się nie chce, że STi dalej byłby taki podsterowny, gdyby odpowiednio ustawić DCCD.
No przecież to fizycznie niemożliwe, gdyby manualnie dać więcej napędu na tył.
Zresztą na jednym zakręcie zamiotło ładnie tyłem.
Tak czy inaczej- EVo imponująco zamiata bokami. Ale widziałem STi jeżdzące podobnie.
Fakt, że poprzedniej generacji, ale nie wierzę, żeby Subaru nowy model aż tak zepsuło.
No po prostu nie wierzę