auto: Reno
silnik:: 2.5
moc: 115km Pomógł: 16 razy Dołączył: 31 Sty 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 20 Mar, 2008
Haro napisał/a:
6,1l przy dawaniu w dupsko non stop. Sprawdzone na fisie
Codziennie jezdze dwoma Tdi i przy bucie w miescie nie schodza poniezej 8,5.
edit:
baa.. w trasie W-wa - Wrocław miałem średnia 9,2
Wiec chyba faktycznie różne "butowanie" mamy na myśli.
mikson [Usunięty]
a ja ostatnio jeździłem normalnie , tam gdzie trzeba to przyśpieszę ale bez buta non stop w cyklu mieszanym miasto wieś spalił mi 7l na 100 przy normalnej jeździe potrafi yarek palić 8l po mieście przy ale przy większym katowaniu wychodzi 9,, no może z malutkim ząbkiem na końcu , chyba dużo nie pali ale też nie ma buta 9sek to żadna rewelacja ale po mieście to wystarcza do sprawnego przemieszczania się
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
mega wielkie znaczenie ma rozgrzany silnik.. taki juz po np 20 min.. spalanie bardzo spada.. przynajmniej takie odnosze wrazenie - na krotkich odcinkach srednia mocno spada..
cos za cos.. 3 tysiecy nie przekraczam..
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
Ja zostawiam na stacji 220zl za ok. 50 l na zbiorniku robie ok.500-550
Pochwalony
_________________ ...wspomnienia wracaja...
zajac [Usunięty]
Wysłany: Pią 21 Mar, 2008
a ja jeszcze nie zalalem do pelna cytryny nigdy
jakos nie wyszlo .. bo ciagle stoi w warsztacie i nie ma kiedy zrobic ani gratow nie ma ..
Z kim trzeba sie przespac zeby miec kolo pasowe do niego ?:(
alanos [Usunięty]
Wysłany: Wto 25 Mar, 2008
Najwięcej leje do 350z.Bak ma co prawda 80 litrów pojemności,ale rezerwa się włącza jak jeszcze ma 20 litrów.Najwięcej raz zapłaciłem na Shellu za V-powera 350zł.Nissan 350z=350zł w baku:)Co by było gdybym sobie kupił Peugeota 1007:)